Hádka

Hádka https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496999/bmid_hadka-Pmz-496999.jpg 4 73 15

Jednou večer dorazí patnáctiletá Olivia domů z párty, na kterou měla výslovně zakázáno jít, takže se s matkou Hannah pohádají. Hned na to Olivia pronese to, co každý rodič puberťáka už slyšel: „Nesnáším tě. Zkazila jsi mi život. Už s tebou nikdy nepromluvím.“ Už od malička nebylo s Olivií snadné vyjít, pravý opak její spokojené, nenáročné mladší sestry. Hannah si nejdříve myslí, že Oliviin výbuch je jen běžným zakončením hádky mezi rodičem a dítětem, ale ve skutečnosti se z něj stává začátek noční můry Po jednom dni zarytého mlčení dospěje Hannah k tomu, že už toho pubertálního trucování bylo dost. Po dvou dnech se začne bát, že se děje něco mnohem vážnějšího. Když ani po týdnu Olivia nepromluví, je jasné, že skrývá nějaké temné tajemství – něco, co by mohlo jejich milovanou rodinu roztrhat na kusy... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Argument , 2019


více info...

Přidat komentář

Janaves
10.04.2024 3 z 5

Příběh nebyl špatný, jen vleklý, poslední třetina měla lepší spád.

Acquenta
27.01.2024 3 z 5

Je to asi tak, jak píší ostatní. Začátek nic moc, pak náhlé rozuzlení. Do poslední chvíle jsem netušila, jak to opravdu je a obdivuji autorku, že klame čtenáře tak dokonale, že nemáte šanci uhodnout, kdo se chová špatně. Dobrá kniha.


Jittush
19.01.2024 3 z 5

Strhující? No nevím. Samozřejmě začátek je pomalý, chvílemi mi připadal až zmatený (pochopitelně aby autorka neprozradila co se děje). Do půlky knihy jsem vůbec nevěděla co od toho čekat, potom když se děj začal rozjíždět jsem si stále říkala ,,Cože?" a konec mě teda překvapil.

beer.veronika
01.01.2024 3 z 5

Zajímavý námět, do poloviny knihy jsem netušila, kde bude asi problém (pomalý rozjezd).

uzivatel42014
21.10.2023 4 z 5

Tak tato kniha je dobrá , akorát dlouho trvá než se začne něco dít je taková táhla ale ten konec to jsem nečekala nelituji ,že jsem četla kdo nečetl zkuste

ZuzanaZ83
25.08.2023 4 z 5

Tuhle knihu jsem vzala do ruky poté, co jsem dvě předchozí nepřečetla a tak nějak jsem doufala, že tohle bude čtivější. Začátek byl pomalejší, sama mám doma puberťačku. A když jsem chtěla jít spát, tak najednou bum a musela jsem to dočíst. Fakt nečekaný zvrat, překvapit autorka určitě umí.

mirunda
19.08.2023 5 z 5

Začátek knihy se pomalu rozjíždí, ale pak to teda vezme ukrutný spád. Vůbec nic mi nebylo jasné a byla jsem fakt překvapená

MiskaMa
29.06.2023 4 z 5

První půlka knížky se vlekla, jak týden před výplatou. Četla jsem ji po částech asi týden a musím přiznat, že občas jsem se do čtení fakt musela nutit. Ale druhá polovina byla napínavá tak, že jsem ji zvládla za jeden den. Téma bylo zajímavé i smutné zároveň. Řeknete si, jedna hádka matky s dospívající dcerou... Pak vám ale dojde, že se něco takového v reálném životě opravdu může stát. Určitě doporučuji.

Jidu
19.05.2023 3 z 5

První půlka knihy je celkem nuda. Victoria se snaží vykreslit prostředí a vytvořit atmosféru, ale lehce neodhadla dobu, kdy to tajemství odhalit a lupla to na poslední třetinu knihy v rychlém sledu.
Oceňuji námět, který je originální, i když za mě lehce předvídatelný. Zpracování je zajímavé, příběh vypráví Hannah a Olivia, které se střídají po jednotlivých kapitolách.
Celkově knihu doporučuji lidem, kteří by tento žánr chtěli zkusit a nechtějí jít hned do extrémů. Já tento žánr čtu stále a už mi to přišlo moc prvoplánové a jednoduché.

Euka
02.04.2023 4 z 5

Trochu pomalejší začátek ale pak?! Naprostý zvrat, překvapení... pecka! Nečekané!

KatyM.
13.03.2023 5 z 5

Další výborná kniha od V. Jenkins. Kniha byla i tentokrát velmi čtivá, napínavá a skvělý konec.

Martiiiik
23.02.2023 4 z 5

Když si přečtete anotaci, čekáte od knihy úplně něco jiného.. :-) Je pravda, že je ten začátek malinko pomalejší, takový klid před bouří.. Uděláte si názor na postavy, který pak budete muset kompletně přehodnotit :-) A to tak, že nestačíte zírat a říkáte si, že to opravdu není možné.. Nejhorší na tom je, že se něco takového může stát i v reálném životě :-( A vy začnete některé postavy nenávidět a říkat si, jak můžou něco takového dělat a ještě si myslet, že je to naprosto v pořádku.. :-(
Rozhodně stojí za to ten začátek vydržet, je to pak pořádná síla..

Ajuszka
12.01.2023 4 z 5

Tato kniha začíná úplně obyčejně, rozepři mezi matkou a pubertální dcerou.
Samozřejmě, stojíte na straně matky, neboť Olivie si chová opravdu otřesně.
Poté co Olivia napíše slohovou práci do školy se věci dají do pohybu. Sama jsem byla pak překvapená jakým směrem se příběh vydal..

Knihy od Victorie Jenkins mám ráda a musím říct, že její série byla o chlup lepší než tahle kniha.

Bellsinka
06.01.2023 3 z 5

Jak už tu psala uživatelka přede mnou tak i Já se přidávám že do 160 stránky se mi to hrozně vleklo.Najednou přišel zvrat a jelo to, musela jsem knížku prostě dočíst, hltala jsem každou stránku.. A těšila se na konec jak to dopadne.. Takže nemůžu říct že se mi kniha nelíbila ale ten začátek prostě nic moc..

hlenicka
12.12.2022 3 z 5

Nebylo to špatné, to ne,ale asi prvních 160 stran bylo takových nezáživných, o ničem, hrozně na dlouho rozepsané. Než se něco začalo dít, byli jste hodně za půlkou. A pak zničehonic BUM, něco,co nikdo nečekal a už to jelo rychlostí blesku do poslední strany. Pokud jste fanoušky Jenkins,určitě si ji přečtěte. Ikdyž její minulá nebyla žádný zázrak, tuhle hodnotím lépe. Ale škoda,že fakt až tech posledních 60 stran za to stálo. Mohlo to být lepší.