Hádka

Hádka https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436575/bmid_hadka-Wfw-436575.jpg 3 24 11

Milostný thriller. Petr s Anitou se vzdali myšlenek na rozvod, aby zkusili začít znovu. Užívají si romantický pobyt v luxusním hotelu, ale v noci se nevyhnou ostrému slovnímu střetu. Petr vyhodí manželku na chodbu úplně nahou. Ve stejnou dobu se zde objeví neodolatelně vypadající zachránce Nikolas, který ji pozve k sobě na pokoj. Petr už svou ženu v hotelu nenajde... Za pár hodin po policejním zásahu se u Petra objeví Juan. Rovněž se s manželkou před pěti lety ošklivě pohádali, poté zmizela beze stopy. Petr se od něho dozvídá informace, které se mu už za dlouhé roky podařilo zjistit o únosci. Najde Anitu dřív, než dojde k nejhoršímu?... celý text

Přidat komentář
Jita160
Jita160
31.12.2023 3 z 5

Příběh se začátku jeví jako obyčejný, je o manželském páru, který se jede udobřit na dovolenou.
A tam se s obyčejné hádky ze žárlivostí rozjíždí dramatický a drsný příběh, který vás vtáhne daleko do minulosti. Vycházejí na povrch velké přetvářky, zákeřné lži, posedlost a pomsta z nešťastné lásky ,která se stává noční můrou.
Čekala jsem takovou slabou milostnou jednohubku a ono to bylo pekelné a trochu chaotické drama.

Laf
Laf
03.04.2023 1 z 5

Tohle bylo pro mne velké zklamání. Dle anotace to znělo super, ale vůbec mi nesedlo zpracování. Přišlo mi to takové na honem splácnuté a chaotické. Možná kdyby kniha měla více stránek, kde by to bylo více rozepsané, tak by celkový příběh vyzněl jinak. Na druhou stranu ale zase bylo fajn, že kniha je slabší a rychle sfouknutá, takže jsem se s ní netrápila dlouho. Abych jí úplně nekřivdila. Kniha je jednohubka někam na dovolenou a děj svižně i tak utíkal. Bohužel zítra si už nebudu pamatovat, o čem to vlastně bylo.


Paja.92
Paja.92
04.01.2023 3 z 5

Hádka je nenáročný thriller, který přečtete za tři hodiny.
Do knihy jsem se začetla hned na začátku a děj neměl žádná hluchá místa. Neustále se něco dělo a nestíhala jsem se nudit.
V knize mi akorát chyběl větší popis postav. Postavy poznáme jenom povrchově, a kvůli tomu jsem se nedokázala do žádné z nich vžít a nepřirostly mi k srdci. Paradoxně mě nejvíce zaujal Nikolas.

Kdyby kniha měla o sto stránek více, vůbec bych se nezlobila. Takhle jsem příběhem prosvištěla, aniž by ve mně zanechal nějaký hlubší dojem. A přitom si myslím, že kdyby se více popsali nějaké scény a mysl hlavních hrdinů, byl by to dobrý psychologický thriller. Takhle na mě kniha působila plytce.

Knihu bych doporučila těm, kteří hledají nějaký oddechový thriller na jedno odpoledne/večer.

bábuška
bábuška
25.08.2021 2 z 5

Přestože mám tuto mladou autorku dost ráda, tato kniha mě nijak neoslovila. Napsala už lepší a na ty se budu těšit.

nikca3976
nikca3976
25.08.2021 3 z 5

Příběh,který neurazí..čekala jsem od toho něco úplně jiného...nebylo to špatné,knížka mě bavila,ale něco tam chybělo...víc napětí...možná i víc násilí nebo nějakou drsnější zápletku...navíc knížka má poměrně málo stránek takže jsem si ani nestihla oblíbit nějakou postavu..ale kdybych měla říct kdo mi byl nejvíc sympatický tak to byl Nikolas ("záporák")

janina66
janina66
29.08.2020 5 z 5

Tento příběh (oproti Líbání ve větru) se mi opravdu líbil. Nechybělo napětí, menší tajemno. Kniha byla čtivá a měla spád. Někdy stačí málo a dva lidé se úplně zbytečně rozejdou. A konec? Boží mlýny melou pomalu ale jistě.

Lenka_S
Lenka_S
15.08.2020 3 z 5

Příběh na jedno odpoledne, který nenadchne, ale ani neurazí. Poměrně rychle vás vtáhne do děje a vy chcete vědět co se bude dít dál, je proložen několika erotickými scénami. Jeho rozuzlení mě však přišlo málo napínavé, jako by autorka spěchala s tím, aby to už měla hotové.

Knihomolka97
Knihomolka97
04.08.2020 3 z 5

Přečteno za dvě hodinky, četlo se to skoro samo.
Kniha mě bavila, překvapilo mě, jakým směrem se příběh ubíral, čekala jsem něco jiného a o to víc jsem příjemně překvapená. Žádná postava mi teda nebyla nijak extra sympatická, docela vtipný a ironický je, že nejvíc mi tak nějak seděl Nikolas. (Taky bych mu naletěla :D).
Byly tam části, které bych ještě brala dovysvětlit nebo dořešit, něco jsem moc nepochopila (a pořád nechápu), ale celkově určitě převládá spokojenost. Byl to thriller odpočinkového rázu s překvapivým vývojem, nečekaným odhalením a takovým zvláštním koncem.
Dávám 3,5⭐/5⭐.

majík1
majík1
26.07.2020 4 z 5

Kniha byla pěkná- takový nenáročný thriller na letní čtení.

marianamik
marianamik
25.07.2020 1 z 5

Zobrať spravodlivosť do svojich rúk, uniesť,znásilniť a potrestať vlastne nevinných, a zostať sám nepotrestaný. Tak toto nieje nič pre mňa. Dopísala by som úplne iný koniec .

tygřímáma
tygřímáma
15.07.2020 2 z 5

Letní oddychovka, která ani nenadchne, ani neurazí. Chvilkami jsem se trošku v příběhu ztrácela.