Háčkování velkým háčkem

Háčkování velkým háčkem https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/282857/bmid_hackovani-velkym-hackem-D9N-282857.jpg 5 3 3

Originální, rychlé a slušivé výrobky z nastříhaných zbytků látek Myslíte, že háčkovat se dá jen z koupené příze? Ale kdepak! Úžasné věci mohou vzniknout i recyklací. Vyrobte si přízi z proužků látek, jež vám zbyly nebo starého oblečení, které už prostě nepotřebujete. A pak stačí jen velký háček a můžeme jít na to. Žádných složitostí ani obtížných postupů se přitom bát nemusíte. Z těch nejjednodušších sloupků hravě uháčkujete všechno možné – od náramků přes módní pestrobarevné tašky až po originální prostírání. Podrobné návody a ilustrační fotografie pomohou i úplným začátečníkům vytvořit krásné věci. Navíc můžete mít dobrý pocit, že si tak nejen pořídíte spoustu nápaditých věcí pro sebe i své přátele, ale zároveň touto recyklací nepotřebných látek děláte něco pro planetu a chováte se ekologicky.... celý text

Hobby
Vydáno: , Metafora
více info...

Přidat komentář

zuzi1162
27.01.2022 5 z 5

Hackovat umim, takze jsem moc noveho v knize neobejvila, ale i tak ocenuji, ze je zpracovana hezkym zpusobem a vysvetluje vse opravdu podrobne a dava hackarum spousty rad. Take mi prijde hezke, ze jsou na zacatku vyjmenovane vsechny autorky a jejich ucty na pinterestu, etsy aj., takze tvorivka/tvorivec muze jit hledat dal na sitich.

Tomas@S
21.02.2018 5 z 5

Vyborny zpusob jak zrecyklovat stara tricka a dat jim jeste jednu sanci v ponekud transformovane podobe. Pro navody je mozne vyuzit i koupenou latkovou prizi, ale ta je pry draha. Je zde popsano jak si vyrobit prizi vlastni ze starych latek ci tricek. Funguje to, uhackoval jsem taburet podle jednoho z navodu a docela se povedl. Nejvic prace je s pripravou prize, po zkouseni ruznych postupu doporucuji minimalizovat navazovani prize. Spotreba prize pri hackovani je dost velka, ale na druhou stranu radky rychle pribyvaji a je to celkove pomerne tolerantni k chybam v prizi (nepresna sirka). Vedle techto specialit je soucasti knihy i vse o zakladech hackovani a to je zobrazeno velmi nazorne, pochopitelne vzhledem k rozmerum hacku a prize :-) Mimochodem, velkorozmerne hacky koupite za par korun v Cine napr. na aliexpresu.


danit
04.05.2016 4 z 5

V knize jsou uvedeny zkratky, postupy, vysvětlení, jak na dlouhý či jiný sloupek...až budu vyřazovat staré oblečení a mít čas, ke knize se vrátím :)

Štítky knihy

ruční práce háčkování

Autorovy knížky

2016  93%Háčkování velkým háčkem

Kniha Háčkování velkým háčkem je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x