Háčkované motivky

Háčkované motivky https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310114/bmid_hackovane-motivky-IDr-310114.jpg 5 2 2

Bohatá kolekce háčkovaných motivků je plná inspirativních vzorů. Můžete si vybírat z klasických i moderních návrhů mnoha tvarů a také zajímavých barevných kombinací. Každý si tu jistě najde téma pro své háčkování do kabelky (klubíčko a háček si můžete vzít s sebou kamkoli a pracovat třeba ve vlaku, v parku na lavičce nebo při čekání na úřadě). Kapitoly s motivky obsahují podrobný popis práce, přehledný nákres vzoru i detailní fotografii. Jsou řazeny od jednoduchých po náročné. Vyberte si motivek, který vás zaujme, a pusťte se do háčkování nebo zkombinujte několik vzorů a vytvořte si svůj jedinečný návrh. Díky závěrečnému přehledu základních háčkovacích technik je kniha ideální nejen pro začátečníky, ale zaujme i zkušenější autorky polštářů, dek, přehozů, plédů, šátků, prostírání a jiných krásných kusů do domácnosti či šatníku.... celý text

Přidat komentář

pronikita
28.12.2020 5 z 5

Tato kniha je plná krásných a pěkně vysvětlených postupů. Najde si každý svůj styl od začátečníků po pokročilé milovníky háčku. :-)

alnahu
27.10.2020 5 z 5

Další velmi pěkná inspirativní kniha o háčkování -tentokrát háčkované motivky.V knize najdeme podrobné návody na 100 různých háčkovaných motivků.V knize jsou seskupeny podle tvarů a podle obtížnosti.Také zde najdeme rady o výběru příze,základy háčkování-návod ,jak různě tvarované motivky spojovat.Na tomto háčkování je báječné to,že se nám vejde klubíčko i háček do kabelky a můžeme háčkovat kdekoliv.


Štítky knihy

ruční práce háčkování

Kniha Háčkované motivky je v

Přečtených3x
Knihotéce5x
Chci si koupit2x