Guns N' Roses - Příběh nejslavnějšího turné

Guns N' Roses - Příběh nejslavnějšího turné https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313361/bmid_guns-n-roses-w7m-313361.jpg 4 16 8

Jedinečný titul, který českým čtenářům vylíčí dosud nepopsané období legendární hudební skupiny. Příběh největšího turné v historii GN’R je zarámován celkovým vylíčením příběhu skupiny od roku 1989 až do roku 1994. Proto se autor rozepisuje například o vyhazovu bubeníka, příchodech nových členů, různých incidentech na turné nebo zpěvákovi Axlu Roseovi.... celý text

Přidat komentář

Enforcer
11.04.2021 4 z 5

V podstatě dodatečně sestavený deník kapely, který klade důraz na její nejslavnější období mezi roky 1991 - 1993.

PiKey
07.05.2018

Spomedzi hudobných príbehov čo som mal možnosť čítať asi najslabšia, takmer nečítateľná zbierka postupne uspávajúcich informácii.


Vendulik
10.05.2017 5 z 5

Další super kniha. Zase jsem se obohatila o pár vědomosti jedné z největších kapel světa.

Iwíček
26.04.2017 5 z 5

Moje subjektivní hodnocení této publikace je nadmíru pozitivní. Při četbě jsem si užila nevšedního koncertu, jenž jsem si mohla dopřát. Líbilo se mi, jak autor celou knihu strukturoval. Z tohoto důvodu mu nemohlo v jeho pomyslném sítu protéci nic důležitého. Byla jsem tak do detailu seznámena s historií skupiny, ale také s některými světovými událostmi. Veškeré informace mají mezi sebou určitou návaznost, z tohoto důvodu je celý obsah pevný a nikdy vám neutečou potřebné souvislosti. Knihu hodnotím krásnými a zaslouženými 100 % a vřelými doporučeními. Publikaci přeji, aby se jí dostalo celosvětového ohlasu, protože ji považuji za výbornou.

svatatrojice
15.04.2017 5 z 5

Úžasná knížka,přečteno jedním dechem.GN'R vždycky byli a jsou už spoustu let moje nejoblíbenější kapela a je super,že si můžu přečíst něco takového v češtině.Spousta zajímavostí, rozhovorů,pro mě něco jako svatá relikvie.UYI dokonalá hudba a tudíž Příběh nejslavnějšího turné nemůže být jiný.Doporučuji všem,kdo obdivují GN'R jako povinnou četbu.

Michal53
05.02.2017 5 z 5

Skvelá kniha, určite doporučujem ako pre fanúšikov Guns N' Roses tak aj pre fanúšikov rockovej hudby ako takej. Kapela si o Use Your Illusion Tour údaje dosť stráži a k niektorým je veľmi ťažké sa dostať. Napriek tomu, že som už dlhé roky obrovský fanúšik GN'R som sa ale dozvedel veľké množstvo nových informácii a zaujímavostí. Médiami najviac preberané časti UIY Tour, ako napríklad koncert v St.Louis alebo show v Montreale sú popísané naozaj skvele, takisto ako aj Pražský koncert na Strahove, ktorý ponúka názory z oboch strán. Na knihe ma tiež zaujali rozhovory, ktoré dávajú šancu vypočuť a uvidieť Axla z inej stránky ako tej, ktorú mi prinálepkovali média, a o ktorej veľa ľudí vedieť nemusí. Koncerty a setlisty sú napísané zaujímavo, pútavo a prehľadne, doplnené všetkými možnými informáciami ktoré sú dostupné. Celkovo je to veľmi dobrá kniha a úžasný spis jednoho z určite najimpozantnejších a najepickejších turné v histórii hudby.

Nikusha
27.01.2017 odpad!

Je mi líto, ale tato kniha je jedno velké zklamání. Pouze sesbírané informace a někdy ani to ne. U některých "kapitol" je pouze uvedeno, že nebyly nalezeny žádné záznamy. Stále se opakující playlisty jsem po několika opakováních ani nečetla. Kniha je krásná, ale pouze na pohled.

tulakJack
30.12.2016 5 z 5

Skvělé. Přečetl jsem do dvou dnů. Doplnil jsem si spousty mezer ve vědomostech o této skvělé kapele, jejíž fanouškem už jsem více než 20 let.

Autorovy knížky

Jan Kadeřábek
česká, 1993
2016  79%Guns N' Roses - Příběh nejslavnějšího turné

Kniha Guns N' Roses - Příběh nejslavnějšího turné je v

Právě čtených2x
Přečtených20x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce16x
Chystám se číst2x
Chci si koupit5x