Graysonův slib

Graysonův slib https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457517/bmid_graysonuv-slib-1D2-457517.jpeg 4 438 86

Znamení lásky série

< 6. díl >

Když Kira narazí v bance na Graysona, napadne ji, že možná právě objevila řešení svého problému: On evidentně potřebuje peníze a ona je ochotná mu půjčit, ovšem ke svým penězům se dostane až po svatbě. Stačí, když Grayson na její nabídku ke sňatku kývne. Grayson svému otci slíbil, že vzkřísí krachující rodinnou vinici. Na to ale potřebuje prostředky, které nemá, proto s Kiřiným návrhem váhavě souhlasí. Od začátku je zřejmé, že toho nemají moc společného. On je příliš arogantní a pyšný, ona vůči němu chová řadu předsudků. Živá a energická Kira se však přesto snaží v uzavřeném Graysonovi vzkřísit chuť do života a to, co začalo jako obchodní dohoda, se postupně změní v něco vášnivějšího. Brzy si oba uvědomí, že některé sliby by se měly porušit a kvůli jiným stojí za to vše riskovat… I vlastní srdce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Grayson's Vow , 2015


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
23.12.2023 2 z 5

(SPOILER) Jak tady tak procházím ty komentáře, tak koukám, že tentokrát jdu ale totálně proti proudu, protože za mě bylo tohle od Mii nejslabší, co jsem zatím četla. Tak si tedy shrňme, jak to vidím já: Z jedné famílie vzešel polosirotek s manipulativním zlootcem a kreténským exsnoubencem za zadkem, z druhé otcův otloukánek se zlou macechou, kreténským otcem, rodičku (páč matkou se to nazvat nedá) snad radši nekomentovat. A jako by to nestačilo první zlootec otloukánka ještě dorazil. Jasně, hrdina muší trpět, jinak je to o ničem, ale všeho moc v křoví a tohle bylo fakt předimenzovaný a totálně přitažený za vlasy ve všech směrech, takže z toho sweet happy endu tentokrát trnou zuby o to víc. In Vino Veritas. Hm, akorát že tohle chce spíš panáka.

manasx
06.10.2023 5 z 5

Velmi vydařená pohádka pro ženskou duši. Mělo to zápletku, spád a všechno co k červené knihovně patří. Skvělá oddechovka, která vám nedá oddechnout a odložit knihu :)


Lucie.285
20.09.2023 5 z 5

Opět se mi potvrdilo, že předstírané manželství mě prostě bude bavit asi vždy. Kniha se četla krásně, máme zde oba pohledy takže máme krásně přehled o jejich vzájemných pocitech. Líbilo se mi, že tu máme menší změnu a tentokrát ta bohatá, co navrhuje manželství je Kira. Hlavní hrdinka byla vtipná a měla své kouzlo. Grayson byl prostě zlato, se kterým se život rozhodně nemazlil, toho nešlo nemilovat a člověk mu přál jeho happy end. Romantiky tu máme neskutečně a erotických scén úplně akorát. Opravdu příjemná kniha, která mi dlouho unikala. Moc doporučuji.

MAU256
05.07.2023 5 z 5

Moje krásná čarodějka dokázala svou láskou proměnit místo kdysi plné osamělosti a bolesti v místo plné radosti a snů.

Oba byli minulostí zlomení, ale oba se snažili. Krásné romantické, smutné, plné snů a nadějí. To bylo čtení, které jsem od této autorky už párkrát četla a určitě si přečtu i nějaké další. Určitě mohu doporučit.

Lavina
14.06.2023 5 z 5

Moc pěkná kniha...hezky příběh,napětí, láska,romantika na zchátralé vinici ...Jako oddychovka mohu jen doporučit

bezzink
22.02.2023 4 z 5

Jedno klise za druhym, podivne prezdivky, lez x pravda, zrada x nadeje, laska x nenavist, litost, litost a zase LITOST! - nekdy az moc, ale co se da delat, i tak musim dat ctyri hvezdy. Bylo to totiz ctive, melo to spad, pribeh, milion emoci a jeden pohadkovy happy end. Za me dobry. :)

Dolikcek
08.02.2023 4 z 5

Pohodová romantika, sympatické postavy, velice čtivá kniha.

kacenka6144
17.01.2023 5 z 5

Miluju celou tuhle sérii. Jsou to jednotlivé příběhy, které vlastně nic nespojuje. Ale to přece kecám. Spojuje je silná osobnost hlavního hrdiny, který vždycky padne na dno, ale dokáže zase vstát a jít dál. A k tomu má u sebe po boku tu správnou ženu. Teď to trochu zlehčuji, protože se mi nechce úplně přiznat, že u každé této knížky se dostanu do bodu, kdy brečím jako želva. :-)

Wajny
29.11.2022 3 z 5

Začátek příběhu byl pomalejší, hodně zbytečných informací a zdlouhavé pasáže. Když ale konečně dojde k delšímu dialogu mezi hlavními postavami, tak příběh dostane spád. Líbilo se mi postupné odkrývání tajemství a křivd. Některá drama mi přišla zbytečná, hlavně to obří na konci, ke kterému vůbec nemuselo dojít, kdyby fungovala komunikace mezi hlavními postavami.

Grayson a Kira jsou si hodně podobní a mají téměř totožné dětství. Oba dva neměli dostatek lásky a nepoznali, jaké to je být milován a respektován. Jediný rozdíl je v tom, že Kiře pořád zůstal optimistický pohled na svět.

Romantická linka byla uvěřitelná a ani zde nebyla přemíra klišé. Jediné, co mi opravdu vadilo, byli jejich přezdívky - Drak a Čarodějnice. Ty mi přišly absolutně pubertální a neumím si představit, že se takhle mezi sebou někdo oslovuje.

Prostředí vinařství a vinic bylo krásné, ale klidně bych uvítala více popisů a taky více scén v tomto prostředí.

Moje první setkání s Mia Sheridan nedopadlo vůbec špatně a rozhodně mám v plánu se pustit i do jejích dalších knih. Bohužel mě, ale Graysonův slib nedonutil, ihned sáhnout po další a číst jako zběsilá hned všechny autorčiny knihy.

princesse
25.10.2022 3 z 5

Dobře se to četlo, ale hodně málo uvěřitelné. Opravdu knížka na oddech, ale rozhodně jsem četla lepší z tohoto žánru.

Silvisek
25.10.2022 5 z 5

Moc krasna kniha. Hezky se cetla

Vatter83
24.10.2022 4 z 5

Sladká "romanťárna", děj předvídatelný, dle očekávání happy end nad happy endy. Hlavní hrdinka mi úplně nesedla, resp.její věk. Těžko uvěřitelné, že by ve 22 letech dokázala to, co dokázala, zažila to, co zažila, a měla zkušenosti, které měla. Ale jinak čtivé, člověk u toho nemusí přemýšlet, občas se i zasměje.

LucySmile
27.09.2022 4 z 5

Krásný romantický příběh o odvaze a naději. Tu nádhernou vinici jako bych viděla před očima. Navíc Kira a Grayson jsou moc sympatické postavy. Určitě stojí za přečtení jako všechny knihy od této autorky.

Karin94
25.07.2022 4 z 5

Ďalšia milá romantická, zo začiatku „hate to love“ kniha, kde vidíme vyvíjať sa začínajúci sa vzťah. Takéto knihy mám rada, pokiaľ nie sú prehnané a nečítam ich každý deň.
.
Za mňa druhá kniha od autorky, a aj keď príbeh Archera sa mi zdal lepší, tak ani tu ma nesklamala. Pekne vymyslený a vypracovaný príbeh, ktorý okrem znova úžasného štýlu písania bol aj neskutočne čtivý, pútavý a vtipný.
.
Kniha o dvoch hlavných hrdinoch, ktorí majú veľa spoločného a každý z nich si nesie nepríjemnú minulosť a tajomstvá so sebou. Obaja potrebujú pomôcť, a aj napriek nenávisti medzi sebou skočia do manželstva, kde následne uvidíme medzi nimi chemickú príťažlivosť, vďaka čomu to bolo dokonalé.

Príbeh o šialenej, ale úžasnej Kire, a o arogantnom a drzom Graysonovi, ktorý bol naozaj tvrdý oriešok. Raz som ho mala chuť praštiť lopatou po hlave, inokedy som ho zbožňovala.
.
Prostredie vinice, kde sa to odohrávalo, sa mi veľmi páčilo. Dalo to deju taký správny šmrnc a vďaka tomu to nebola len presladená romantika. A čo nesmiem zabudnúť čo autorka zakomponovala do deja bolo, ako sa hlavné postavy prezývali „čarodejnica a drak„, ako po sebe hádzali marhule alebo ako sa vždy dohodli, že "sa stretnú uprostred". Pre niekoho detinskosť, mne sa to naopak veľmi páčilo, vďaka čomu mi vytvorila úsmev na tvári.
.
Ku koncu si myslíte, že už sa to nemá ako pokaziť, ale opak je pravdou. Tak neuveriteľne sa to celé otočilo a na povrch vyplávalo niekoľko zaujímavých tajomstiev, že aj ja som bola veľmi prekvapená. Kniha sa mi veľmi páčila a ja ju odporúčam ďalej.

Leído
24.07.2022 5 z 5

Dobře napsaný příběh. Má všechno, co má mít, aby zaujal a nepustil.

Janiss_89
02.07.2022 3 z 5

Taková ta jednoduchá romarťárna, u které po pár stránkách víte jak to dopadne. Ale na druhou stranu jsem si hlavní postavy "Draka"a"Čarodějky" oblíbila. Každopádně díky za to, že to není na pokračování.

moma08
07.03.2022 5 z 5

Moc krásný příběh do kterého se člověk zcela ponoří a zažije spoustu emocí, zasměje se, sem tam mu i ukápne slza a nakonec zažije i romantiku.
Já osobně tuhle autorku mám moc ráda a jediné co mě mrzí je, že u nás není přeloženo více jejich knih.

Maky1505
22.01.2022 4 z 5

Moc hezká knížka prolíná se v ní minulost, věci do sebe zapadají, vysvětlují se, a je tam romantika ️

Ralemo
08.12.2021 5 z 5

Osobně si myslím, že je to asi nejlepší knížka od této autorky. Nádherně napsaná, je v ni všechno, nenávist, zápletka, láska. Přečteno za pár hodin, krásně jsem si u této knížky odpočla. :)

peta88
10.11.2021 5 z 5

Moc doporučuji, zatím pro mě nejlepší knížka od autorky. Knížka se četla sama, příběh krásne romanticky, co víc si přát.