Přitažlivost 8

Přitažlivost 8 https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61899/gravitation-pritazlivost-61899.jpg 4 43 2

Gravitation série

< 8. díl >

Poté, co se skupině Bad Luck podařilo prodat milion desek a Šuiči tak získal vytoužené lístky do Disneylandu na rande s Eirim, nevěřil, že by mu ještě něco mohlo zkazit radost. Když však do jejich vztahu nečekaně zasáhl Seguči, Eiri se rozhodl s Šuičim rozejít. Manažer K se všemožně snaží zničenému Šuičimu pomoci, ale překvapení zřejmě nebudou mít konce. Proti své vůli se zpěvák kapely Bad Luck znenadání ocitá v letadle na cestě do Spojených států, unesen cizinci. ... celý text

Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Zoner Press
Originální název:

Gravitation - volume 8


více info...

Přidat komentář

-Endy-
12.11.2016 4 z 5

Osmička je takový deal-breaker, nejen proto, co se stane mezi Šuičim a Yukim (z čehož Yuki následně "pojede na sladkém"), ale také díky geografickému zvratu. Sama autorka přiznala (hodná holka, jiní autoři tak upřímní nejsou), že už se v ději celkem nebylo kam hýbat, takže našroubovala nové postavy a jala se prozkoumat možnosti amerického kontinentu, na kterém to však začíná poněkud over-the-top.

martinstefko
04.02.2016 2 z 5

S dílem Gravitation: Přitažlivost 8 jde série do kopru a já si nemyslím, že by Maki Murakami měla ještě jakýkoli nástroj a nápad k tomu, aby sérii ještě pomohla se pozvednout na nějakou vyšší úroveň.


Štítky knihy

manga

Kniha Přitažlivost 8 je v

Přečtených79x
Doporučených2x
Knihotéce35x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x