Nezapomenutelná

Nezapomenutelná https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94308/bmid_to-je-ona-nezapomenutelna-UUt-94308.jpg 4 31 2

To je ona série

< 4. díl

AUTORKA SÉRIE GOSSIP GIRL Navazující příběh od autorky románové řady GOSSIP GIRL – SUPER DRBNA. Každá dívka o tom sní. Některé se takové narodí. Jak daleko je jedna z nás ochotna zajít, aby se o ní říkalo… TO JE ONA? Mít spolubydlící na elitní internátní škole Waverly Academy obvykle znamená bavit se každý večer a vlastnit dvojnásobné množství oblečení. Jenže Callie Vernonová holčičí povídání před spaním nevyhledává a o kašmírové svetříky se dělit nechce. Určitě ne s mladší, růžolící Jenny Humphreyovou. Když se Jenny povede přebrat Callie dlouholetého přítele Easyho Walshe, nemá Callie špatné svědomí ani z jednoho polibku, který si s ním od té doby vyměnila. Dobře, trochu ji to možná hryže, ale rozhodně ne tolik, aby si tu pusu neužila. Teď jen zbývá, aby Easy přestal nesmyslně váhat a konečně poslal Jenny k šípku! Zatímco se tyhle dvě dělí o kluka, ostatní obyvatelky Dumbartonu se dělí o své starosti a pocity. Pro ty účely mají nový klub jménem Dívčí svět. Holky tmelí dívčí kolektiv, každá se svěřuje s nejtajnějšími příběhy a odpouští si dávná příkoří. Jakkoli to vypadá senzačně a všechno funguje, pořád existují témata, která nikdo neotevírá – například která z nich chodívá po setmění ven – a s kým. Je jenom otázkou času, za jak dlouho ta ohromná dívčí síla vybuchne a přemění se v ohlušující dívčí válku. Boje budou dobře slyšet až za dumbartonské zdi porostlé břečťanem – o vítězce se totiž bude říkat, to je ona.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , BB art
Originální název:

Unforgettable , 2007


více info...

Přidat komentář
eliska18
eliska18
07.08.2012 4 z 5

Milá kniha, jelikož jsem četla celou sérii GG i To je ona, zkrátka jsem si ji musela pořídit :) Přečetla jsem ji za 2 hodinky, jak říká Vlocka, lehké příjemné čtení :)

Vlocka
Vlocka
09.02.2012 4 z 5

Četla jsem všechny díly téhle série, kniha mě bavila, takové lehké čtení, ale konec mě zklamal, byl takový otevřený, a ne zrovna pozitivní, takže doufám, že bude další pokračování :)


Kniha Nezapomenutelná je v

Přečtených49x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce40x
Chystám se číst24x
Chci si koupit8x