Nezapomeň na mne

Nezapomeň na mne https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23730/gossip-girl-nezapomen-na-mne-23730.jpg 4 46 2

Gossip Girl série

< 11. díl >

VŠICHNI MLUVÍ JEN O super drbně DOPŘEJTE SI VŠECHNY ROMÁNY Z TÉTO ZÁSADNÍ A NÁVYKOVÉ ŘADY Vítejte v New York City v Upper East Side, kde já a moji kamarádi dostáváme všechno, co si zamaneme a všechny, které si zamaneme – a to zcela bez ohledu na to, zda už patří někomu jinému. Podívejte se s námi do světa Super drbny – do světa, kde je nevolnost po nezapomenutelném soirée leda známkou toho, že jste si pro svých dvě stě nejbližších přátel pronajali Metropolitní muzeum umění. Podívejte se s námi do světa, kde jsou zrada a žárlivost těmi nejváženějšími hosty. Zapomeňme na srdcervoucí loučení, přátelé – a pojďme se plně věnovat nekonečným večírkům! Jednou nohou jsme všichni na vysokoškolské koleji, a tak by byla škoda, neužít si poslední společné dny alespoň tak skvěle jako silvestrovský bál – a držme se hesla, že líbání je povoleno vždy a za každých okolností. Co myslíte, nechají se všichni strhnout pohnutou atmosférou loučení natolik, aby se ostatním svěřili se vším, co mělo zůstat utajeno? Já tam budu a věřte mi, že jakmile se něco dozvím, budete to vy vědět jako první…... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , BB art
Originální název:

Don't You Forget About Me , 2007


více info...

Přidat komentář

Posli
05.04.2013 4 z 5

Tak už se přece toho Nata zbavte, děvčata! Já vím, že je boží, ale tohle už fakt nejde. Už mě ten stereotyp opravdu začíná štvát, ale vlastně o tom je celá série. Je to pořád stejné. Opět mě bavily pouze části s Blair. Části se Serenou jsem opravdu měla chuť přeskočit, ale díl nepatřil mezi nejhorší ze série.

Adulina12
26.12.2011 3 z 5

2. kniha kterou sem z edice četla... byla o 2 hvězdičky horší než 1. a hodně sem jí s ní posuzovala, kdyby byla tahle 1. možná by to posuzování dopadlo jinak, ale i tak doporučuju přečíst.. ale začněte možná s jinou.. ;)


Kniha Nezapomeň na mne je v

Přečtených86x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce75x
Chystám se číst37x
Chci si koupit8x