Garfield slaví večeři

Garfield slaví večeři https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421993/bmid_garfield-slavi-veceri-jsP-421993.jpg 5 23 4

Garfield série

< 53. díl >

Další nadílka garfieldovských stripů. Slavný kocour už překročil padesátku a možná mu přibylo pár kil a brad, ale důležité je, že mu neubylo zábavnosti. Povinná četba nejen pro ty, kteří si chtějí pořídit (nebo už mají) kočku, ale i pro všechny, co mají aspoň trochu smysl pro humor. Pokud vás Garfield nerozesměje, znamená to, že jste buď mrtví, nebo jeho majitelé. Od čísla 50 v barvě!... celý text

Literatura světová Humor Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Garfield: Sings for His Supper , 2013


více info...

Přidat komentář

hippiesak
15.02.2024 5 z 5

Yes, luxus, jako vždy. Některé fóry děcka prostě nepochopí. Fóry ze života :)

Kuža007
05.06.2023 5 z 5

Opět další skvělý díl Garfieldových stripů od Jima Davise. Nejlepší stripy:
"Jon: Potřebuješ známku na dopis Santa Klausovi?; Garfield: Ne. - Garfield: Už jsem mu poslal seznam přání e-mailem. - Vánoční skřítek: Spadl nám server, prosím.; Santa Claus: No, budu hádat."
"Líza: Ach, nový stetoskop, Jone!; Jon: S vyrytým věnováním. - Líza (čte): 'Z mého srdce do tvých uší. S láskou Jon.' - (Líza vášnivě líbá Jona) Garfield (dává palec nahoru): Tohle mu musím uznat."
"(Garfield uplácává sněhuláka) - Jon: Volá paní Fenyklová.; Garfield: Je rychlá. - (sněhulák má podobu jako kdyby se vysmíval paní Fenyklové)"
"(Garfield jde) - Lev: Schovej mě! - Lev: Právě jsem uprchl ze ZOO! - Garfield: A ty jsi...?; Lev: Přece Král džungle! - Garfield: S takovým účesem?; Lev: Co na něm není v pořádku? - Garfield: No, kde začít... - (o něco později doma) Jon: A ty jsi...?; Lev (s naondulovanými vlasy): Naštvaný na kadeřníka.; Garfield: Ty zvíře."
"Jon: Dobrá, už jsem oblečený!; Líza: Nic kostkovaného! - Jon: A co teď?; Líza: Nic batikovaného! - Líza: Už jsem ti řekla nic nevkusného!; Garfield: Bum, a celý šatník vyletěl oknem."
"Videohra: Musíte zachránit princeznu. Vyberte si svou postavu. - Jon: 'Rytíř z Fňukberka'?! Za toho vždycky hraju já! - Jon: Já chci být Rytíř z Fňukberka!!; Garfield: Musíš psát rychleji."
"Jon: Dobrá, teď je to na tobě... Můžeš buď rozdrtit moji postavu nebo dostat truhlu plnou zlaťáků! - (Garfield drtí tlačítko pro rozdrcení) - Jon: Proč?; Garfield: Peníze nejsou všechno."
"(Jon slyší zvuk videohry) - Videohra: Gratuluji! Zachránil jsi princeznu! - (Jon je naštvaný na Garfielda, který tu hru zvládl dokončit)
"(Jon slyší zvuk videohry) - Videohra: Gratuluji! Zachránil jsi princeznu! - (Jon je naštvaný, že to ještě nezvládl dokončit, ale Garfield a teď i Odie to dali na první pokus)"
"Reportér zpráv: Mluvčí společnosti řekl, že 'prostě beze stopy zmizelo'. - Reportér zpráv: Policie připouští, že si s tímto 'dokonalým zločinem' neví rady. - Jon: V naší garáži stojí zmrzlinářské auto.; Garfield: Nic jsi neviděl."
"Jon: Jsi nechutné prase! - (Garfield je zašpiněný od jídla) - Garfield: (na prase) To bych si nenechal líbit.; Prase: Říkal to tobě."
"(Jon má své staré a malé tričko na mytí auta) Jon: Já to tričko nemůžu vyhodit, Lízo! Už ho mám roky! - Jon: Garfielde, pomoz mi! - (Garfield mačká Jonův pupík) Garfield: Tůt.; Líza: To triko, prosím."
"(Jon je bez trička) Jon: Líza prostě nechápe, co chlap cítí ke svému oblíbenému tričku. - Jon: Ale ty mi rozumíš, viď, kamaráde? - (Garfield mačká Jonův pupík) Garfield: Tůt.; Jon (naštvaně): Přestaneš už s tím?!!"
"Líza: ...a taky má rád zvířata, mami! - Lízina matka (z telefonu): Vypadá to, že ten tvůj přítel je opravdu milý, zlato. Čím se živí?; Líza: Kreslí komiks. - Líza: Mami?... Mami?; Lízin otec (z telefonu): Lízinko, tady táta. Co jsi řekla mamince? - Líza: Co se děje, tati?; Lízin otec (z telefonu): Má hyperventilaci. Dýchá do papírového pytlíku. - Líza: Řekla jsem jí, že se můj přítel živí komiksem. - (v telefonu je ticho) - Líza: Tati?; Lízin otec (z telefonu): No tak, Bětko, půjč mi ten pytlík."
"(Garfield se dívá na horor) Generál: Pane starosto! K městu se blíží obří radioaktivní šnek! - Starosta: Kolik nám zbývá času, generále? - Generál: Šest nebo sedm měsíců.; Garfield: To bych mohl stihnout svačinku."


kolacky
20.01.2021 5 z 5

Neodolatelný jako vždycky!

trudoš
19.01.2020 5 z 5

„Jak by vypadal svět, kdyby mu vládly kočky?“
„‚Kdyby‘?!“