Garfield si nakládá

Garfield si nakládá https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358703/bmid_garfield-si-naklada-49-Zqz-358703.jpg 5 26 3

Přidat komentář

Kuža007
14.03.2023 5 z 5

Další skvělý díl komiksových stripů s Garfieldem. Děkuji Jimu Davisovi za více Lízy. Nejlepší stripy:
"Líza: Tři lístky do akvária, prosím.; Prodavačka: Promiňte, paní,... - Prodavačka: ale tohle budete muset nechat venku. - Jon: Zahoď tu harpunu, Garfielde.; Garfield: S vámi je nuda."
"(Jon telefonuje) - Jon: Ahoj, Lízo, chceš jít do kina? - Jon: Dnes má premiéru 'Marťanský masakr'! - Jon: Dějově předchází filmu 'Doktor Decimátor a vyhlazení Marsu'. - Jon: Víš, vlastně tvoří trilogii... třetí část je 'Vzestup Marsu: Zrození nestvůrného monstra'. - Jon: Dobrá, platí! - Jon: Půjdeme na 'Vášeň v kopretinách'.; Garfield: To zní násilně."
"(Garfield pleská novinami) - (okolo Jona projde chichotající se pavouk) - Jon: Právě jsem viděl pavouka v ochranné přilbě.; Garfield: Budu potřebovat silnější noviny."
"Jon: Garfield si mě dobíral, že jdu na balet.; Líza: Proč? - Líza: Podle mě jen pravý muž by se nestyděl vzít mě sem. - Jon: (jako na fotbale) Labutě, do toho!!"
"Jon: Tady jsem na trhu se svým prasetem. - Jon: A tady jsem se svou holkou na maturitním plese.; Garfield: Fíha! - Garfield: Takže prase s tebou jít nechtělo?"
"(Garfield se dívá na horor) Jana: Podívej, Davide, to je strašidelný dům.; David: Týjo, máš pravdu, Jano. - David: Vypadá, že by se tam třeba mohl skrývat psychopatický vrah... - David: Jdeme tam!; Jana: Dobře.; Garfield: Sotva jsme vás poznali, Davide a Jano."
"Dr. Frankenstein: Zapni proud, Igore!... Dej mému monstru život!! (zvuk elektřiny) - Frankensteinovo monstrum: Dobrý den. Opravdu jste pečlivě zvážili výhody našich pojišťovacích produktů? - Frankensteinovo monstrum: Mám tady návrh smlouvy, snad se vám bude líbit.; Dr. Frankenstein: Vypni to! Vypni to!; Garfield: Nemůžu se dívat."
"Jon: Budeme si opékat maršmelouny a vyprávět příběhy o strašidlech? - Garfield: Všechny maršmelouny jsem snědl. - Garfield: A žádná strašidla neexistují.; Duch: Hele, kdo snědl všechny maršmelouny?!"
"Garfield: Jsi tlustá. - Váha: Mám silné kosti!; Garfield: A já říkám, že jsi tlustá! - Váha: Nejsem! Nejsem! Nejsem!; Garfield: Rozdávat rány umí, ale přijímat ne!"
"(Garfield sedí s Lízou) - (okolo nich se plíží pavouk) - (Líza uvidí pavouka) - (pleskne pavouka novinami) - (čte noviny dál) - (Garfield jde k Jonovi) - Garfield: Ožeň se s ní."

trudoš
21.09.2019 5 z 5

„Garfielde, proč jsi tak tlustý?“
„Mám teorii... Podezírám svoje břicho, že chce ovládnout svět.“


Harry_
22.01.2018 5 z 5

Více Lízy, více jídla, více zábavy :)