Garfield nakupuje slaninu

Garfield nakupuje slaninu https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389568/bmid_garfield-vali-speky-PL1-389568.jpg 5 33 4

Garfield série

< 51. díl >

Připravte si vidličky a nože, čeká vás hostina plná gagů, vtipů a frků. Dnešním šéfkurchařem je Garfield, takže jestli máte chuť na pěknou porci zábavy, můžeme vám zaručit, že se pořádně nadlábnete!

Literatura světová Humor Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Garfield Brings Home the Bacon , 2012


více info...

Přidat komentář

Kuža007
17.03.2023 5 z 5

Další super porce Garfiledových, tentokrát už kompletně barevných, stripů. Nezklame skvělý humor. Nejlepší stripy:
"Líza: (telefonuje s matkou) Ano, jistě, pořád s Jonem chodím. - Líza: Jde to dobře, mami... Včera mě vzal do hezké restaurace... - Jon: (telefonuje s rodiči) Bylo to tam nóbl, mámo! Látkové ubrousky, tři vidličky, žádné mouchy na salátovém baru... - Líza:... a živý houslista! Jon si vyžádal skladbu jen pro nás... - Jon:... věřila bys, že vůbec neznal "Krůtí pochod"?! - Líza:... a ještě tohle bylo romantické... objednal jídlo francouzsky! - Táta Jona: Co měl k jídlu?; Máma Jona: Myslí si, že to byly žížaly se sýrem."
"(Odie jde k zrcadlu) - (Odie se dívá do zrcadla, otáčí se na Garfielda) - Garfield: Máš pravdu, Odie. Ten druhý pes vypadá jako pitomec."
"(Garfield jde) - Příšera z bažin: Jsem bezhlavá příšera z bažin! - Příšera z bažin: Děs se!; Garfield: Možná později. - Upír: Jsem neviditelný upír!; Garfield: To se máš. - Dračí příšera: VRAAAVVVRRRR!; Garfield: Nepovídej! - Garfield: (lekne se) Jééé! - Garfield: Moje miska je prázdná!"
"(Garfield sedí s Jonem) - Jon: Včera jsem tě viděl na plotě s Arlenou. - Jon: Vlastně jsi tam byl tento týden koždou noc... - Jon: Že by byla ve vzduchu láska?; Jon: Do toho ti vůbec nic není. - Garfield: Čau, Arleno.; Arlena: Zase jsi nemohl odolat, co? - Garfield: Však víš, co mám rád.; Arlena: Pojď trochu blíž. - Garfield: Máš nějaké plněné?; Arlena: (vytahuje koblihu) Dneska jen s polevou."
"Doktůrek: Tak ty prej máš hóóólku!; Jon: Po pravdě řečeno, mám, brácho. - Doktůrek: A už ses s ní líííbal?; Jon: Ano, líbal! - Doktůrek: É... Jaké to je?"
"Prodavačka v klenotnictví: Třeba by se vaší dívce líbili toto.; Jon: To je, ale krásný náhrdelník! - Prodavačka v klenotnictví: A je na něj sleva.; Jon: (dívá se na cenovku) Buuah! - Jon: (venku na lavičce) Kde jsi vzal zmrzlinu?; Garfield: Přinesli mi ji, když jsi byl v bezvědomí."
"(Garfield se podíval na Jonovo tričko) - Nápis na Jonově tričku: Padavka - Jon: Všechno mám v prádle, jasný?!; Garfield: Bráška umí vybrat vánoční dárek."
"Myš: Hej ty! - Myš: Ta ženská, co s ní sedáváš na plotě, sežrala kamaráda Davida!; Garfield: Arlena? - Myš: Už nikdy se nepotěším jeho hrou tradiční lidové myší hudby rumby na tahací harmoničku. - (myš vzlyká) Garfield: Promluvím si s ní o tom. - (Garfield jde na plot k Arleně) - Garfield: Ahoj, Arleno.; Arlena: Ahoj, Garfielde. - Garfield: Díky, že jsi sežrala Davida.; Arlena: Jeho švagrová mi poslala kytici."
"Líza: Nechal jsi Armandovi slušné spropitné?; Jon: Jistě. - Jon: Vidíš? Mává nám! - Líza: Pěstí?; Jon: Do toho, Armando!"
"Jon: Ty myši u nás už ztrácejí všechen ostych.; Garfield: Nesmysl. - Garfield: To si jen namlouváš. - Myš: (jde ze sprchy, k Jonovi) Zase jsi vypotřeboval horkou vodu?; Jon: Garfielde!"
"(Garfield jde okolo Jona) - Jon: Jdeš na plot na schůzku se svou holkou?; Garfield: Ha ha. - Garfield: Ahoj, Arleno.; Arlena: Ahoj, Garfielde. - Garfield: Jon si myslí, že jsi moje holka.; Arlena: A jsem? - Garfield: Hned se vrátím. - (Garfield se vrací k Jonovi a pleskne ho) - Garfield: Vidíš, co jsi způsobil?!"
"Líza: Polib mě, Jone...; Jon: Au! - Jon: Křeč ve rtu! - Líza: Ty v líbání nemáš moc velký trénink, viď?; Jon: Neříkej to jeho polštáři."
"(Garfield přemýšlí) - (Garfield píše na počítači) Garfield: Milý Jone, život s tebou zde začal být nesnesitelný. V tomto domě už nevydržím ani jeden den navíc. Odcházím přidat se k francouzské cizinecké legii. Prosím, nesnaž se mě najít. Musíš pochopit, že tohle je to, co chci, a že to bude nejlepší pro nás oba. Sbohem." - (Garfield tento vzkaz tiskne) - (Garfield si ho ještě krátce přečítá) - (Jon najde vzkaz v prázdném rybím akváriu, vedle kterého je tatarská omáčka) Jon: Garfielde!"

StarPopcorn
14.05.2020 5 z 5

Zase super :D


trudoš
20.11.2019 5 z 5

„Garfielde, ty jsi prospal celý svůj život!“
„To není pravda. Ačkoliv nějak si nemůžu vzpomenout na pubertu.“

bazyk21
05.05.2019 5 z 5

Garfield... jako tenkját ;o))