Garfield chrochtá blahem

Garfield chrochtá blahem https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126669/garfield-35-garfield-126669.jpg 5 42 4

Garfield série

< 35. díl >

Oranžový kocour zůstává středem vaší pozornosti a cítí se jako prase v žitě! Prostě další a zbrusu nový Garfield, který ani nepotřebuje nějaké další komentáře. Je klasický, černobílý, stripový a fóry nabitý. Jon vyrazí na rande a pokusí se naučit Garfielda chytat myši. V obojím zkrachuje. Seznámíte se s novými televizními pořady, které patrně brzy uvidíte i na našich obrazovkách, v čele s takovými soutěžními hity jako je "Uskoč před kopancem" či "Není to zkažené?". Ne, tahle kniha není zkažená... a rozhodně před ní neuskočíte.... celý text

Žánr:
Komiksy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Crew
Originální název:

Garfield Hogs the Spotlight , 2000


více info...

Přidat komentář

Kuža007
11.03.2023 5 z 5

Další skvělý sešit Garfieldových stripů. Jim Davis nám vrací úder svým humorem. Nejlepší stripy:
"Cedule: Pozor jízlivý pes. - Garfield: Co má tohle znamenat. - Pes: Promiňte, pane, kdy se vám to narodí?; Garfield: Aha."
"(Garfield spí, přichází k němu jídlo) - Vepřový plátek: Garfielde,... vstávej! - Vepřový plátek: To jsem já, poslední vepřový plátek z ledničky... - Vepřový plátek: Měl jsi mě sníst, když jsi měl šanci tlusťochu,.... - Vepřový plátek: protože jsem tě přilepil k posteli a sám mám letenku na Seychely! - Vepřový plátek: Sbohem a šáteček! (Garfield se probouzí z noční můry) - Garfield: UÁÁÁÁH.; Jon: To zní zas jako ta noční můra o vepřové plátku."
"Jon: Haló? Ano, to jsem já. Rande?... se mnou?! V pátek večer?! - Jon: Štípni mě, mně se to snad jen zdá! (Garfield ho štípne) - Jon: (probouzí se) Bééééééé!"
"Garfield: Jak to, že jsi pořád, tak roztomilý? - Nezmar: To je prostě dar, buřte... - Jon: Co jsem to slyšel? Spláchnutí?; Garfield: Poslal jsem Nezmarův dar k vodě."
"Jon: Příště, až vás dva uvidím, očekávám, že budete dělat něco užitečného. - Garfield: Chápeš, co to znamená, Odie? - Garfield: Už nikdy Jona neuvidíme."

trudoš
01.11.2018 5 z 5

„Potřebuješ vyváženější stravu.“
„Vyváženější? Myslíš jako víc než jeden druh cukroví?“


Harry_
12.04.2015 4 z 5

Stripy od: 4.4.1999 do 6.11.1999.
Číslo sešitu sebraných stripů vydaného v ČR: 35.

eliska18
08.10.2012 5 z 5

Trochu slabší, ale stejně stále úžasné :)