Gantz 6

Gantz 6 https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221069/bmid_gantz-gantz-6-GEA-221069.jpg 4 75 6

Gantz série

< 6. díl >

Nová skupina, nové lásky, noví nepřátelé. Obnovená Gantzova parta se tentokrát dozví spoustu překvapivých, leč velmi aktuálních informací: zaprvé – posmrtný život není vždycky takový, jak si ho představovali. Zadruhé – sex před akcí nemusí být vždycky nejlepší nápad. A zatřetí – Buddha není vždycky milostivý.

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew
Originální název:

ガンツ 6 (Gancu 6) , 2002


více info...

Přidat komentář

Atlantis
30.09.2022 3 z 5

Chmm, tady mi už to tempo lehce lezlo na nervy. Zatímco u jiných manga sérií vidíte ten um, tu titěrnou práci, tak šestka Gantzu je plná obřích panelů, kde se třeba pomalu hýbe noha. A to samozřejmě má svůj účel, čtenář je napnutý jako guma od spoďárů, ale když se takhle natahuje pořád a pořád, tak to jednou rupne. Nic extra.

Negan
18.04.2021 4 z 5

Šestý svazek série Gantz je na stejné úrovní jako první díl. Nové postavy jsou vážně zajímavé, dosti se mi líbil buddhista jehož rozhovory s ostatními mně přišli vtipné. Samotná akce je zajímavá a noví záporáci jsou drsní a prozatím nejlepší. Obálka je také výborná.
Mé celkově hodnocení je tedy 8/10-


trudoš
03.11.2018 4 z 5

Další kolo oťukávání nově příchozích máme za sebou a konečně se jde do akce. Ta je podobně jako v případě první bitky řácky nápaditá, brutální i nechutná. Nadto se Kei Kurono tentokrát nechová jako zmatená mentoska v nálevu, ale přistupuje k boji jako skutečný bojovník. Takže žádné vzdychání nad tím, co že se to proboha zase děje, ale pěkně nabít a zabít. A dokonce si i v rychlosti zasouloží, což nikdy není na škodu.
Čím mně tahle manga fascinuje, je energický drive, který jí nelze upřít. I přes minimální dějovost sviští gradace prvotřídním tempem, kdy si člověk pomalu ani nestačí vydechnout a už je všude kolem krve jako na jatkách. Aktuální sestava hrdinů má navíc tu výhodu, že není celá tvořená řadou nesympatických postaviček. Kdo zlobí, vypadne ze hry hned zkraje, takže oproti dřívějším šarvátkám má čtenář chuť i trochu fandit. Škoda jen, že to opětovně končí v tom nejzajímavějším, ale na to jsem si už v téhle řadě docela zvykl. Tak snad o to větší legrace na nás v dalším díle čeká.

Lenka.Vílka
22.03.2018 5 z 5

Nesouhlasím s bodem dva v anotaci. Kei konečně smočil a skoro celý obsah knihy je zaměřený na to, jak se v akci rozjede (myslím teda zabíjení, ta první akce je pár stránek). Tak někdo zařve, a co jako?! Nic jinýho nečekám a když to nedostanu jsem smutná. Jsem zvědavá, co bude dál. Ale doporučuji číst šestý a sedmý díl dohromady, ať si užijete víc (jestli mi nevěříte, na konci šestky to zjistíte samy).

Hadati
15.09.2016 4 z 5

Gantz se konečně rozjíždí. Neustálý kolotoč nových rekrutů se sice nezastavil, ale díky hlavním přeživším hrdinům se začíná utvářet tým lidí, kteří bojují proti nepřátelům společně. Konečně mohu také říct, že se objevili nepřátelé, které oproti předchozím dávají alespoň trochu smysl :-) Poprvé dávám o jednu hvězdičku víc.

martinstefko
08.10.2015 5 z 5

"Gantz" jede dál a v tomhle případě jeden na plné obrázky. Je tu všechno, co si přejete. Šílené figurky, které nesnášíte, holky, které můžete obdivovat a slintat nad nimi, vtípky, které potěší, skvělá monstra, která jsou nápaditá, ale stejně tak je tu spousta akce, výborné scény, které jsou rozkreslené přesně tak, jak je potřeba, i když někdy je té rychlé akce trochu moc. Ale tohle je "Gantz". Někdy je toho všeho trochu moc, ale na druhou stranu, když vám tahle série sedne - a mně sedla až moc - tak se s ní povezete s každým dalším dílem. Nemůžu si pomoct, ale prostě nedokážu k téhle sérii být kritický. Ano, je zde jasný rámec, který se opakuje, ale tohle je pro mě něco, za co jsem rád. Přesně víte, co máte čekat, a přesně to dostanete, jen s novými nápady a přece jen i novým vývojem. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/02/843-gantz-6-95.html

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

Hiroja Oku
japonská, 1967
2013  72%Gantz 1
2014  76%Gantz 2
2014  79%Gantz 3
2014  79%Gantz 4
2014  78%Gantz 5

Kniha Gantz 6 je v

Přečtených103x
Doporučených1x
Knihotéce33x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x