Gantz 26

Gantz 26 https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439627/bmid_grantz-26-LlT-439627.jpg 4 27 4

Gantz série

< 26. díl >

Bitva skončila, Kurono je zpět a zdálo by se, že si celý tým může na chvíli oddechnout. Jenže Nišiho neblahé proroctví nedá nikomu spát a události se brzy dávají do pohybu – teď už není pochyb, že se blíží poslední bitva a s ní odpověď na otázku, která Kuronovi a jeho týmu od začátku vrtá v hlavě: Co má ten Gantz vlastně za lubem?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy

Vydáno: , Crew
více info...

Přidat komentář

Negan
18.04.2021 4 z 5

Po boji se vracíme do normálního života a ten funguje na jedničku. Minulé díly byly možná mdlé a tohle je výtečné. Nishi konečně dostane prostor a mám pocit, že to co v tomto svazku udělal bylo.... ehm..... cool? Gantz je zpět a dokazuje, že se ničeho nebojí. Obálka je spíše průměrná.
Celkové hodnocení: 8/10

Lenka.Vílka
20.03.2021 4 z 5

Začátek?
Kresba na stránce s názvem první kapitoly v knize "Vřelé vzpomínky" je brutální. Začala jsem se smát. Smála a smála. A smála. Na úvod se to hodilo.

Jak to bylo dál?
Vlastně strašně dobrý. Některé poslední díly mě skoro až nudily, ale tohle bylo vlastně strašně fajn. V některých momentech neskutečně hluboké (a tím nemyslím výstřihy na obálkách kapitol) a konečně nějaké podstatné info o Gantzu. To mi udělalo radost.

Konec?
Jako vždy zakončeno epickou řežbou, která bude pokračovat v dalším díle. Což je ok, ale tenhle scénář se opakuje s přesností švýcarských hodinek :(

Ale byť to tentokrát šlo, na pět to není. Doba, kdy jsem sérii hodnotila takhle je pryč. Ale dvacátýšestý díl mi dal naději, že ne nenávratně ;)


martinstefko
30.06.2020 3 z 5

Komiks "Gantz 26" zase ustálil sérii na takové úrovni, která je pro mě snesitelná a vlastně už mě zase baví. Je to mírný nadprůměr, ale s tím, že jsou zde ony aspekty, které se mi na Gantzu ze začátku líbily. Jsou to docela zajímavé postavy, u nichž nevíte, co se jim přesně stane, jsou to postavy zapamatovatelné, je zde humor, stejně jako jsou zde vážné situace a je to dávkováno poměrně dobře, ale pak jsou zde i puberťácké úlety, které mě baví snad nejvíc. Nejsou to jen obálky jednotlivých kapitol, které s kapitolami nesouvisejí, ale kde jsou krásně vyvinuté ženy, ale je to třeba to, co se Reika chystá udělat. Je to dětinské, ale může to sakra pořádně zamíchat kartami v celé sérii. Na to se těším a na to jsem zvědavý. I proto u mě má série pořád otevřené dveře a doufám, že se až k tomu poslednímu dílu dostaneme. Nakladatelství Crew tohle ale myslím zvládne!

p3tris
05.05.2020 4 z 5

Děj se zase hýbe dál. Kuruno se vypořádává se svým znovuoživením, vztahem k Tae a s přiznáním Reiky. Mezitím se Kikuči v Německu dozvídá o Gantzu dost překvapivé skutečnosti. Konflikt se pomalu stává globálním a další mise se odehraje v Itálii proti oživlým sochám s podporou týmů z celého světa.

Autorovy další knížky

Hiroja Oku
japonská, 1967
2013  72%Gantz 1
2014  76%Gantz 2
2014  79%Gantz 3
2014  79%Gantz 4
2014  78%Gantz 5

Kniha Gantz 26 je v

Přečtených31x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x