Gantz 21

Gantz 21 https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386282/bmid_gantz-21-uRn-386282.jpg 4 36 6

Gantz série

< 21. díl >

Není čas na truchlení. Začíná nová mise a tým – nedobrovolně obohacen o dva z Kuronových vrahů – se poprvé dostává za hranice domovského města. Nové prostředí však není jediným překvapením a kromě bizarních nepřátel připomínajících tradiční japonská strašidla tu na ně čeká ještě někdo, o jehož existenci doposud neměli tušení.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Sci-fi

Vydáno: , Crew
Originální název:

Gantz 21 , 2006


více info...

Přidat komentář

Atlantis
předevčírem 4 z 5

3,5* Hodně bizarní díl. Je to vlastně svým způsobem pořád to samé, ale nové složení týmu i zjištění, že další města mají svoje Gantz bandy je zajímavé. Uvidíme, co se z toho vyklube. Otázek je pořád víc než dost a já bych byl rád, kdybychom si už něco začali objasňovat.

Negan
18.04.2021 4 z 5

Tento souboj nepatří mezi můj nejoblíbenější, ale zapojení někoho dalšího do hry je super. Nejvíce z celého svazku se mi líbila první čtvrtina, kdy sledujeme reakci týmu na upíří členy a to je zaprvé výborně humorně zpracované a zadruhé drsné. Je škoda že nejzajímavější postava (SPOILER NA MINULÉ DÍLY) Izumiho je ze hry. Pořád je zde ale Nishi, který je zajímavý. Noví záporáci jsou nad míru dobří. Obálka tentokrát nic moc.
Celkové hodnocení: 7/10


Lenka.Vílka
15.07.2019 3 z 5

"Vy jste emzáci...Ne, vy jste emzáci...Prr, vy emzáci...My nejsme emzáci..." Ratatata!

Je tam sice všechno, ale když tam není ON a jeho nadržený keci, tak to je o stupeň horší příběh, a to mě fakt mrzí. Ano, i přes tu úchylárnu na konci.

(Bonus s plastelínou pobavil. Jenom si nechci představovat, jak došlo k její "smrti".)

Covenant
23.05.2019 4 z 5

Po delší době jsem se dostal k dalšímu dílu a netuším jestli to bylo takhle brutální předtím, ale znásilňování a násilí dohromady, to už je silná káva i na mně. Hiroja Oku nemůže být normální, avšak nelze mu upřít nápaditost se stvořeními a zápletkami. Vadí mi, ale nepřehlednost postav. Ty hlavní s party ještě poznám, ale ti méně důležití mi splívají, jelikož vypadají velmi podobně. Aspoň já v tom mám bordel. Jinak díl tradičně přečten za nanosekundu a autorovo modelařina na konci, lehce pobavila. Jo a ti vyhulenci, svým způsobem též. ,,Já... Já jako nemám ruce! Co mám dělat?" ,,Nefuguje ti kombinéza?" ,,UA!" ,,Ty vole, tys umřel, Imagawo." ,,KECÁŠ!"

Alena_S
18.04.2019

U tohohle dílu musím vypíchnout, že mě doslova rozesmál. Jen nevím, co nejvíc, jestli nadrogovaná vysmátá parta z Ósaky, nebo autorův dodatek (ten snad taky byl něčím obveselen, když ho tvořil...), nebo myšlenkové pochody hlavních hrdinů. Trochu se obávám, jestli se na samotného Keie nakonec nevykašlou (protože "už by toho bylo moc") a ještě neřeknou, že "by si to tak určitě přál" :D

p3tris
13.12.2018 4 z 5

Kurono se mise v Ósace nezúčastní, protože je... mrtvý. Alespoň prozatím. Tak se do akce ostatní hrdinové vydávají pod vedením Kata. A nejen oni, přidávají se k nim i dva z upírů. Nepřáteli jsou tentokrát bůžkové a démoni z japonské mytologie. Problémem se stává i ósacká skupina, poněkud lehkovážná k okolí a závislá na drogách.

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

Hiroja Oku
japonská, 1967
2013  72%Gantz 1
2014  76%Gantz 2
2014  79%Gantz 3
2014  79%Gantz 4
2014  78%Gantz 5

Kniha Gantz 21 je v

Přečtených49x
Doporučených1x
Knihotéce15x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x