Frivolitková krajka

Frivolitková krajka https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310217/mid_frivolitkova-krajka-ogs-310217.jpg 5 2 2

Kniha je vytvořena hlavně jako učebnice určená začátečníkům, ale i všem, kteří frivolitky už znají, ale zaujmou je nové krásné výrobky touto technikou provedené. Autorka se zaměřuje zejména na bižuterii a oděvní doplňky, tedy výrobky snadno a poměrně rychle zhotovitelné, a přitom originální, některé také v kombinaci s korálky. Ke každému výrobku je připojen popis práce i diagram.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Hobby

Vydáno: , Grada
více info...

Přidat komentář

johanka_z_parku
07.05.2017 5 z 5

Začínám s frivolitkovou krajkou a hledala jsem nějakou publikaci pro začátečníky. Dostupné jsou dvě a poté, co jsem si obě prolistovala, jsem se rozhodla pro tuto. V knize jsou srozumitelné návody jak a co udělat, čeho se vyvarovat, prostě připadám si, jako by paní Kršková stála za mnou, dívala se mi přes rameno a prováděla mě frivolitkovým světem. Pro začátečníky je tato kniha jednoznačně nejlepší volba.

h2so4
05.05.2017 5 z 5

Nikdy jsem se tímto oborem nezabýval, ani nevím, co bylo tím prvním impulzem proniknout do světa frivolitek. Možná vzpomínky na dětství a na báječný svět našich babiček. V každém případě jsem hned poznal, že tohle je ta pravá knížka pro začátečníky i pro laiky, kteří jen chtějí proniknout do tajů této křehké krásy. Není to kniha o vzorech pro pokročilé, ale dává návod na jednoduché fígle, na postupy a zároveň varuje před častými chybami začátečníků. A takových publikací je na trhu málo. Autorko, díky!


Štítky knihy

hobby

Autorovy knížky

2014  100%Frivolitková krajka

Kniha Frivolitková krajka je v

Přečtených3x
Doporučených1x
Knihotéce1x