Největší strašpytel zachraňuje svět

Největší strašpytel zachraňuje svět https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/300026/bmid_fredy-nejvetsi-straspytel-zachranuj-IFg-300026.jpg 4 8 3

Fredy / Wilf série

1. díl >

Dřív se Wilf bál: vycpaných zvířat, burákového másla, co se mu přilepí na patro, strašnonožek, co mají milion nohou a místo očí roztřesená tykadla. Teď se Wilf bojí: toho úplně nejvíc nejzlejšího zlotřilce na světě, toho úplně nejvíc nejzlejšího zlotřilce od sousedů, každého jménem Alan. Wilf je totiž pěkný strašpytel a při pohledu na své nové sousedy je hrůzou bez sebe! Kdo by nebyl? Skrček Alan má za parťáka věčně nabroušeného robota a bez svého chlupatého komplice neudělá ani ránu! A na zahradě za plotem střeženým lvy skrývá vzduchotank. Wilf ví, že musí najít způsob, jak svůj strach přemoct. Alan totiž ve svém sklepním doupěti něco kuje. Něco velice tajného a velice zlotřilého. Tajnotajný zloplán, jak zničit svět!... celý text

Dobrodružné Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Wilf the Mighty Worrier 1: Saves the World , 2015


více info...

Přidat komentář

Petr13103
26.11.2022 3 z 5

Tato kniha nebyla špatná ale příběh se mi zdá tak trochu prázdný. Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdami a 3 jsou podle mě tak akorát. Kdo se mnou souhlasí ať dá like na tenhle komentář.

Monhk
15.09.2018

Syn dostal tuto knihu, a protože ještě neuměl pořádně číst, tak jsme knížku přečetli spolu. Je to vlastně první knížka, která ho chytla natolik, že si další díly přečetl SÁM. A nedočkavě čeká na další díl. Kapitoly jsou krátké, samá ilustrace, opakující se slova, takže přečtené stránky rychle přibývají...a dítko má radost, kolik toho už přečetlo. Doporučuji pro školáky 1. či 2. třídy. Jinak hodně se užívají hovorová slova, občas jsem zírala, co se tam píše, ale co....hlavně, že mládež začne číst :-)


Layss
27.12.2016 3 z 5

Knihu jsem koupila jako dárek pro mladého školáka. Abych ale věděla, co dávám darem, knihu jsem rychle také prolouskala. Líbilo se mi velké písmo pro začínající čtenáře a malůvky prolínající se příběhem. Samotný děj mne pak příliš neoslnil, ale nejsem zrovna cílovou skupinou.

Kniha Největší strašpytel zachraňuje svět je v

Právě čtených2x
Přečtených15x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce6x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x