Frankův kouzelný fotbal 5 - Frankie a rytíři

Frankův kouzelný fotbal 5 - Frankie a rytíři https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217924/frankuv-kouzelny-fotbal-5-frankie-a-217924.jpg 5 7 2

Frankův kouzelný fotbal série

< 5. díl >

Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. A když mají nyní kouzelný fotbalový míč, hrají proti týmům, které si dříve neuměli ani představit. Tentokrát jsou Frankie, Louisa, Charlie a jejich věrný Max přeneseni do středověku a musejí bojovat s hrozivými rytíři, aby se mohli dostat zpátky domů.

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress
Originální název:

Frankie vs The Knight's Nasties , 2014


více info...

Přidat komentář

Monike
25.06.2022 5 z 5

Knizka opet naseho milovnika fotbalu nezklamala. A to hltal pribeh i ten mladsi, co fotbal nerad. :-D

broskev28
12.09.2019 3 z 5

Máme ve třídě kluky-fotbalisty, kteří prostě na knihy nejsou. "Paní asistentko, já nemám rád knížky!" A já na to: "Pepíku, já taky nemám ráda fotbal. Jenže já ho nikdy v životě potřebovat nebudu, zato ty čtení ano!!!" A tak neustále pátrám po knihách, které by tyhle sportovce jakýmkoli - třeba i nečestným - způsobem přiměly otevřít knihu a číst.
Když jsem v levných knihách objevila tenhle díl fotbalových příběhů, neváhala jsem. Řekněme si to na rovinu: Frank Lampard, bývalý slavný fotbalista, rozhodně není Hemingway. Velká písmena, velké mezery mezi řádky, jednoduché věty a základní slovní aparát - proč ne, vždyť tohle je přesně to pravé pro notorické nečtenáře.
A opět na rovinu: Hemingwaye by naši kluci obešli velkým obloukem, kdežto tady máme šanci, že se zastaví, knihu otevřou a prolistují. Až se dozvím, jak to bylo dál - přečetli to nebo ne - dám vědět!