Francouzština za 24 dnů

Francouzština za 24 dnů https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280179/bmid_francoustina-za-24-dnu-WyG-280179.jpg 4 2 1

Učebnice pro samouky jsou určeny pro mírně pokročilé. Zopakují s nimi ve 24 lekcích všechny podstatné tematické okruhy – setkání a pozdravy, rodina, nakupování, dům, oblékání, restaurace, dopravní prostředky, cestování, příroda, koníčky, zdraví, pošty a banky, telefonování, psaní korespondence ad. Každá z kapitol obsahuje krátké články se slovíčky, rozbor gramatiky a samozřejmě řadu cvičení s řešením na konci knihy. Na bonusovém CD najdete nahrávky dialogů rodilých mluvčích. Můžete jen tak poslouchat nebo přeříkávat text spolu s nimi. Jednoduchou metodou získáte cit pro nový jazyk, naučíte se správně vyslovovat a rozumět rodilým Francouzům. Zvládněte základy francouzštiny za 24 dnů! 2. vydání.... celý text

Literatura naučná Učebnice a slovníky
Vydáno: , Edika
Originální název:

Französisch in 24 Stunden , 2006


více info...

Přidat komentář

Fzuzik
12.02.2020 4 z 5

Neustále jsem se snažila najít srozumitelnou knihu, se kterou bych si mohla sednout a naučit se více, než na mých lekcích.
Pro mě osobně se jedná zatím o jednu z nejsrozumitelnějších knih francouzštiny, kterou jsem prozatím našla. Pro naprosté začátečníky vhodná a zabývá se opravdu základy.
Výborný doplněk k samostudiu a kurzu, kde se základy probíráme okrajově a mohu si je tady zopakovat a lépe pamatovat. :)

Štítky knihy

jazykové učebnice jazyky jazykověda, lingvistika

Autorovy další knížky

2006  80%Francouzština za 24 dnů
2013  70%Francouzština za 24 dnů

Kniha Francouzština za 24 dnů je v

Přečtených1x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x