Francouzky neztrácejí šmrnc

Francouzky neztrácejí šmrnc https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399544/bmid_francouzky-neztraceji-smrnc-UKb-399544.jpg 3 28 8

Francouzky série

< 7. díl >

Francouzky neztrácejí šmrnc - Tajemství, jak se cítit krásná každý den. Dámy, dobrá zpráva je, že všechno, co umějí Francouzky, se můžete naučit. Zdá se, že ovládají kouzlo věčného mládí. V nové knize Jamie shromáždila rady Francouzek o vůních, módě a stylu, o péči o pleť a líčení: jak odhalit moc parfému, vytvořit si osobitý styl, začít od rukou, nohou a vlasů, vybírat si božské spodní prádlo, udělat vnitřní proměnu a přijímat vlastní věk s grácií. Dejte sbohem botoxu, redukčním dietám a pláči nad každou drobnou nedokonalostí. Vsaďte na krásu plynoucí z darů, které jste dostaly od přírody.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Esence
Originální název:

Ooh La La! French Women's Secrets to Feeling Beautiful Every Day , 2013


více info...

Přidat komentář

Noisette73
20.08.2022 5 z 5

Kniha o ženskosti, hlavně se zde dává prostor parfémům a spravnému výběru spodního prádla.
Napsané je to hezky, já si ráda pročetla jak být více ženou.

Moncele
01.04.2022 3 z 5

Když jsem si přečetla první kapitolu, myslela jsem si, že kniha skončí nedočtena v knihobudce. Četla jsem ale dál a postupně jsem ji vzala na milost. Myslím, že tato kniha je určena spíše "ženám určitého věku", než ženám a dívkám vysloveně mladým. Nejde určitě o nic extra vyjímečného, ale pár zajímavých věcí tam žena určitě najde. Asi hlavní "poselství", které jsem si z této knihy odnesla je, že žena o sebe má přiměřeně pečovat v jakémkoliv věku, ať je tlustá nebo tenká, pracuje ve fabrice nebo na vysokém postu jako manažerka. A péče nezačíná a nekončí u vlasů nebo nehtů, neboť krásný obal bez krásné lidské podstaty je k ničemu...


rampapa
11.03.2022 2 z 5

Na tuhle knížku jsem se hodně těšila a jsem jí zklamána. Čekala jsem víc. Nerik že knížka není hezká to je ale něco tomu chybí.

mariva
30.04.2019 3 z 5

Podobných knih vychází hodně, francouzským způsobem života jsou okouzlené nejen Američanky. Protože mám Francii ráda, knihu jsem brala spíš jako cestopisné putování po krásné zemi s možností nahlédnutí do života jejích obyvatel.

adela2230
15.03.2018 5 z 5

Kniha se mi líbila, netvrdím že by nějak extra mohla pomoct. Ale velmi dobře se čte, a ve své podstatě shrnuje to, co by si každá žena měla uvědomit. Je velmi čtivě napsaná a autorka působí velmi sympaticky.

Coucouha
20.12.2015 2 z 5

Kniha mě moc nenadchla...po pár řádcích se mi zdálo, že čtu pořád to samé. Jen samé vychvalování Francouzek. Která žena není Francouzka, nemůže být šik...tak mi to připadalo. Prostě nuda.

tisha8409
26.08.2015 odpad!

Hm jasně milionkrát omletá mantra LUXUSNÍ FRANCOUZKY - ŠARM A ŽENSKOST.
Viděli jste pravý stav na ulicích? Znáte nějakou skutečnou francouzku? Protože pokud ano, zjistíte, že jsou zcela nudné a běžné jako ženy v celé Evropě.
Jejich společenský styl je buď nudně nevýrazný, nebo klučičí, nebo přehnaný maglajz.

Přes den to ani nejsou ty pověstné, s kafem nebo knihou městem pobíhající svobodné klučičí typy v klobouku a boyfriendkách.. prostě nejsou.
Nejsou to bohyně ani majitelky extra vkusu... jsou to obyčesjný ženský, který drobí, když jí bagetu a žijí obyčejné životy proboha... nač to pořád vynášet až do nebes?
Pokud snad přirozenou ženskou eleganci, vyrovnanost, šarm a zdraví, tak v Asii.

mau
12.07.2015 2 z 5

První knihu o francouzkách jsem četla od Mireille Guiliano "Francouzky netloustnou" a čekala jsem ,že tato bude podobná. Pro mě byla zklamaním .