Závislá od teba

Závislá od teba https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259758/bmid_zavisla-od-teba-259758.jpg 4 390 51

Fixed / Zavislí série

1. díl >

Krásna Alayna Withersová vie, čo znamená prenasledovanie a zákazy približovania, ale to už aj s pomocou terapeutky azda prekonala. V ruke má novučičký vysokoškolský titul a premyslenú celú budúcnosť – získa lepšiu pozíciu v nočnom klube, kde pracuje, a vyhne sa každému mužovi, ktorý by mohol spustiť jej obsedantnú poruchu. Dokonalý plán! Alayna však vôbec nerátala s Hudsonom Pierceom, novým majiteľom klubu. Je inteligentný, bohatý a neuveriteľný fešák – presne typ muža, od ktorého by sa mala držať čo najďalej, ak sa chce vyhnúť prízrakom z minulosti. Lenže osud to chcel inak a Alayna je už stredobodom Hudsonovho záujmu. Chce ju dostať do postele a vôbec sa tým netají. Keď jej Hudson dá neodolateľnú obchodnú ponuku, už sa mu viac nemôže vyhýbať a jeho magnetizmu sa nedá ubrániť... Keď zistí, že aj Hudson má svoju temnú minulosť, je už neskoro. Alayna si uvedomuje, že s problematickejším chlapom sa ani zapliesť nemohla. Je však možné, že práve ich minulosť im dá šancu navzájom sa vyliečiť a konečne nájsť skutočnú lásku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Fixed on You , 2013


více info...

Přidat komentář

MAU256
19.06.2023 3 z 5

Oba byli svým způsobem ze své minulosti zlomení, oba mají své démony, ale pokud jsou spolu? Kniha plná sexu, ale také bolesti, strachu a možná i nového začátku. Tak jsem zvědavá, jak jejich nevztah - vztah bude pokračovat dál.

Kristy.Seb
26.04.2023 4 z 5

Kde není námaha, tam není pokrok

Jednohubka s erotikou. Doufám, že narušení obou hlavních postav se bude dál vyvíjet.


Jita160
05.02.2023 4 z 5

Jako rozjezdová erotická kniha mě určitě zaujala.
V tomto žánru už nic nového i když za mě závislost v jakékoliv podobě je nesmírně čtivá a zajímavá.
Obě hlavní postavy jsou nějak narušení, ale tu chemii mezi sebou jsem jim věřila. Každý se nějak vyrovnává se svojí ne normální minulostí a stalking byl novinka o které se často nepíše.
Bylo to hodně erotické, chytlavé a vzrušující.
Doufám že pokračování pojede ve stejném duchu.

Edona
13.09.2022 2 z 5

Původně jsem tady chtěla napsat příspěvek s tím, proč mě ta Databáze knih tak trápí se svou čtenářskou výzvou a musím číst tuhle knihu naprosto mimo můj klasický žánr, knihu kterou bych si ke čtení nevybrala jen tak (mluvím o výzvě z roku 2022: přečíst knihu od autora, který je o 22 let starší, než já). Taky že jsem si po prvních pár kapitolách myslela, že s tím seknu. Nicméně jsem nakonec byla vlastně mile překvapena. Sice to je trochu jako přes kopírák s Padesáti odstíny šedi, ale přeci se autorce povedlo do příběhu vměstnat ještě něco, nebudu však vyzrazovat co. I přes příjemné překvapení si nemyslím si, že budu dál v sérii pokračovat. Vlastně mi to konec této knihy uzavřel a nemám potřebu pokračovat.

uminaa
26.07.2022 3 z 5

Päťdesiat odtieňov v tyrkysovej s čiernou čipkou. Pre mňa mohla táto séria skončiť hneď touto knihou. Nemyslím si, že budem v tejto sérii pokračovať, hoci s hlavnou hrdinkou stalkerkou sa mi príbeh zo začiatku celkom pozdával. Ale človek nikdy nevie, možno budem časom zvedavá.

moma08
24.03.2022 3 z 5

No nevím jak ohodnotit tuto knihu, mám smíšené pocity. Jo, díky jejich psychickým potížím, které oba měli, to bylo zajímavé, děj tím byl obohacen.Na mě trošku až moc zbytečně sexuálních scén, u některých knih mi to nevadí, ale tady mi to nesedlo...
Jsem zvědavá na pokračování.

Misshell1
24.01.2022 5 z 5

Musím hodnotit, tak jak hodnotím, protože i když to bylo skoro 300 stran, tak to mělo příběh, erotiku. A Hudson hned na začátku vyložil karty a pak už byla jen otázka jakým směrem se to bude ubírat. Příběh dělá zajímavým to, že oba mají nějakou minulost, kdy měly problémy a teď bude otázka, jak se s nimi vypořádají...

Ann98
08.07.2021 5 z 5

Nejsem zrovna příznivce toho žánru, už vůbec nic takového sama od sebe nevyhledávám. Když se mi tato kniha čirou náhodou dostala do ruky, řekla jsem si, že tomu dám šanci. A byla jsem příjemně překvapená. Hezká oddechovka, okořeněná špetkou erotiky. Ze začátku mi přišlo, že té erotiky je tam na můj vkus moc, ale pak jsem si buď zvykla nebo autorka krapet ubrala. Hlavní postavy jsou dva dospělí lidé, kteří se potýkají se svými problémy. Každý by si řekl, tuctový příběh. Teď právě nastává to záhadné ale. Děj není jen tak obyčejný díky tomu s jakými problémy se hlavní protagonisté potýkají. Jsem poměrně zvědavá, co se z toho vyklube v dalších dílech.

johana3160
16.03.2021 2 z 5

“Nejzhavejsi eroticka romance soucasnosti”...leda tak ve snu. Nebudu to rozebirat, jednoduse receno nezaujalo, neupotalo. Autorka ma sice ctivy styl psani, ale vsechno ostatni mi nesedlo... a dalsi dil? Tak to ani nahodou, u me nehrozi...

petraLI
04.12.2020 3 z 5

Nebylo to špatné, kniha se četla dobře. Jen krapet pošahaná Alayna mě chvílemi pěkně rozčilovala.

avalonek
29.10.2020 2 z 5

Koukám,že jsem měla zase špatnou ruku v knihovně.No nic no,přečtený to mám a už vím,že jednou stačilo..

smejkalova.m
18.10.2020 4 z 5

Četla jsem daleko lepší knihy na toto téma, než byla tahle kniha. Alayna mi chvílema přišla jako hloupá husička, která sebou nechává manipulovat. Jsem zvědavá na další díly jakou cestou se to bude ubírat.

Bet
31.08.2020 5 z 5

Kniha je super, velice zajímavý příběh :)

petulkapeta
20.05.2020 5 z 5

Příběh me pohltil, autorka pise poutavě a rychle a dobre se to čte..
Mam radost kdyz se hrani změní v realitu

Myška43
03.03.2020 5 z 5

Výborná kniha, zajímavý příběh, přečteno jedním dechem.Doporučuji!!!

Ewwe
20.01.2020 2 z 5

Ach jo, proč zase další "parodie" na 50 odstínů a ještě je to nataženo do 4 knih. Absolutně předvídatelný děj, láska na první pohled. Jak by taky ne, když on je přeci ten nejvíce sexy chlap v baru! Já nevím, ale už jsem na toto téma přečetla spoustu knih, ale tohle je opravdu slabý čajík. Alyana je chvílemi natvrdlá a naivní a Hudson? Klasika Grey. Autorka píše celkem čtivě, do děje vás rychle vtáhne ale něco mi tam prostě chybí. První díl jsem přečetla, s nechutí jsem začala číst druhý a asi po 80 stránce jsem to zavřela, to se nedalo. Takže jsem vytáhla díl Hudson, kde v kostce byla celá série z jeho vyprávění a to mi bohatě stačilo. Snad další knihy od autorky budou s lepší tvorbou.

Ivet1990
05.01.2020 3 z 5

První díl této série je velmi dobře a rychle četl, což je velké plus. Děj pěkně rychle utíkal, ale čím jsem byla v knize dál, přišlo mi to jako by se pomalu začínaly točit v kruhu. Když jsem se koukala na obsah na další díl přišlo mi to jako by se děj nikam neměl ani posouvat dál, takže ještě uvidím jestli se pustím dál.

Shanib
29.11.2019 4 z 5

Knížku jsem četla už podruhé. Měla jsem chuť na nějakou romantiku a vzpomněla jsem si právě na tuto trilogii, která se mi tehdy líbila....a líbí se mi furt. Příběh je svým způsobem originální i není. Hlavní hrdinové mají skvělou chemii, ačkoliv mi pak trochu vadilo, jak Hudson vyměkl. Psychické nemoci Alayny a Hudsona a jejich boj s nimi je nevšední. Hudsonova rodina se svými problémy to celé ještě zpestřovala a záporná postava Celie byla skvělá, protože byla dokonale zákeřná a mazaná.

bedrunka222
17.08.2019 5 z 5

Četla se jedním dechem. Mrzí mě akorát jedna jediná věc... Že ta kniha skončila... Nemůžu se dočkat, až mi přijde 2. díl, co jsem si objednala... :)

Cometka
06.08.2019 3 z 5

Kniha dočtena a já ani nevím, jak začít s hodnocením. Nápad se začleněním OCD mi přišel celkem povedený, ale problém je, že není nijak rozvinutý a vysvětlený. To samé platí pro hlavní mužskou postavu, kde jsem fakt nepochopila jak jeho myšlenkové pochody probíhají. Knížka je čtivá, děj (jestli se tomu dá kvůli tomu všemu sexu říkat) plyne a člověk se vskutku nenudí. Jde o erotickou knihu, takže ano, člověk si umí dost představit s popisů, ale konverzace hlavnich postav jsou zmatené a často jsem se ztrácela. Jako odpočibkové čtení doporučuji.