Financoval jsem ODS

Financoval jsem ODS https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/104989/financoval-jsem-ods-104989.jpg 4 3 2

Životní příběh Petra Macha se zdánlivě od podobných podnikatelských špiček mnoho neliší. Jeho raketový vzestup na počátku 90. let, kdy se stal ve svých 25 letech majitelem největšího českého fotbalového klubu Sparty Praha, byl také nepřímou vstupenkou mezi politickou elitu. Tak už to v našich luzích občas chodí. Stal se jedním ze sponzorů ODS, díky čemuž poznal i Václava Klause. Bohužel však v jisté chvíli chtěl své investované peníze zpět. A tak následoval strmý pád a pětileté vězení. Nicméně Petr Mach se nevzdává ani dnes a pootevírá dveře, ze kterých vypadávají kostlivci se znakem různých politických stran. Jeho boj nekončí, a obsah připravované knihy může být další rozbuškou v nekonečné kauze financování ODS. Ve spolupráci s reportérem Reflexu Dušanem Šrámkem tak vzniká svědectví, které začíná v Praze a končí v sejfech švýcarských bank.... celý text

Bartys25
Bartys25
25.05.2020 4 z 5

Autobiografie Petra Macha. To jak popisuje události jeho života je velice zajímavé a dobře čitelné - zážitky se Spartou, podnikání, ve vězení... Otázkou zůstává na kolik jsou jeho tvrzení pravdivá.

MildeZ
MildeZ
05.01.2019 4 z 5

No, přinejmenším zajímavé! Kdo se zajímá o fotbalové dění v ČR, tomu postava P. Macha nemohla uniknout, ač mladším už možná nic toto jméno neřekne...rozhodně stojí za přečtení.


Autoři knihy

Petr Mach
česká, 1966
Dušan Šrámek
česká, 1962 - 2022

Kniha Financoval jsem ODS je v

Přečtených4x
Knihotéce1x
Chci si koupit2x