Bendži Bengál Bom, príšer plný dom

Bendži Bengál Bom, príšer plný dom https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245869/mid_bendzi-bengal-bom-priser-plny-dom-1-245869.jpg 4 13 3

Filín Fidla série

1. díl >

Bendži Bom sa bojí všetkého - nielen skutočne strašidelných vecí ako uviaznutia vo výťahu s vyhladovaným jaguárom, ale naozaj absolútne všetkého (okrem príšer spod jeho vlastnej postele). Keď prvý raz zbadá svojich nových susedov, je mu okamžite jasné, že dievča odvedľa nie je nič iné než mozgožravá zombia - vesmírny votrelec z odvrátenej strany Teroru. No, čuduj sa svete, nikto mu neverí. Dokáže Bendži a jeho priatelia (príšery spod postele) zachrániť svet pred zombufónmi z vesmíru? Podarí sa im zachrániť ľudstvo pred osudom bezduchých mozgožravých otrokov?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Dinkin Dings and the Frightening Things , 2011


více info...

Přidat komentář

hogo
01.11.2018 3 z 5

Tato kniha je jediná, které dám hodnocení 3 hvězdičky.
Tak nízké hodnocení, protože je tam zmíněno 47 věcí, kterých se Filín bál. V průběhu knihy se ale asi poloviny žebříčku vůbec nebál. Vysvětlí mi to někdo?

KattyAnnyCte
30.06.2018 4 z 5

Tato kniha se mi líbila ,mam kompletní sérii a musela jsem zkusit alespoň jeden díl. Nejlepší bylo to posezení u té Magdy v noci. A rozhodně se pustím do ostatních dílů série Filín Fidla. Bavilo mě to akorát mě štve, že neumím držet pořádně ty paperbacky, tak se mi kniha pořád zavírala, ale nezmění to moje hodnocení 4 hvězdy. Proč 4? protože ta kniha nebyla tak dobrá aby dostala plný počet hvězd.


jaroslava5402
08.06.2015 4 z 5

Vtipná Knižka o malom chlapcovi čo sa všetkého bojí.Spracovaná formou komixu a písaného slova. Určená hlavne mladším deťom ale dospelí čo príbeh o malom mudrlantovi budú čítať deťom sa zaručene pobavia tiež.

Kniha Bendži Bengál Bom, príšer plný dom je v

Přečtených16x
Doporučených2x
Knihotéce4x