Feng-šuej rychle a prakticky

Feng-šuej rychle a prakticky https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319921/mid_feng-suej-rychle-a-prakticky-pC8-319921.jpg 3 16 7

Pokud si harmonicky zařídíte svůj domov či pracoviště, zaznamenáte příliv radosti, klidu a spokojenosti, budete bohatší, zdravější a šťastnější. Je tomu tak proto, že váš vnější i vnitřní svět se navzájem soustavně ovlivňují. Autorka se velmi prakticky a podrobně zabývá všemi stránkami života a v souladu se starodávným učením feng-šuej uvádí vynikající doporučení, která vám zásadně prospějí.... celý text

Literatura naučná Dům a byt Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Euromedia
Originální název:

Feng Shui in Five Minutes , 2002


více info...

Přidat komentář

TerezaaBaarova
23.05.2022 3 z 5

Základní znalosti Feng-šuej mi dala a toto byl můj záměr. Díky!

kercah
23.05.2021 4 z 5

Kniha je srozumitelná a velice dobře se čte. Styl dotazování, velice rychle selektuje otázky, které vás opravdu zajímají a tím se nejedná o sáhodlouhé brodění se omáčkou. Mohu doporučit, kdo se chce s tematikou seznámit jedno příjemné odpoledne. :)


Platýz
05.11.2019 4 z 5

Prima kniha, která opravdu ze začátku působí jako “levná”. Nakonec ale začnete taky chtít vědět víc informací o tom, co vás obklopuje doma a jaký si máte udělat rituál. Takže pro mě nakonec moc milá kniha, ke které se určitě jednou za čas vrátím.

Renncha
02.03.2019 5 z 5

Super kniha, vše co v knize je psané aplikuji na svůj život, feng shuej je pro mě srdcová záležitost ☺️

popelka595
03.03.2018 4 z 5

Moje první knížka o feng-šuej, na kterou jsem "náhodou" narazila v levných knihách. I přestože mi moc nevyhovuje styl, jakým je psána (formou otázek a odpovědí), základní povědomí o feng-šuej jsem díky ní dostala.

sira
04.06.2017 4 z 5

Příjemná a přehledná kniha, kde si každý může najít konkrétní téma, které ho zajímá a najde si zde rady, jak situaci změnit. Oceňuji, že celý systém feng-šuej není předkládán jako dogma, ale že je zde ponechán prostor pro intuici jednotlivce.

HannyC
09.11.2016 3 z 5

Jedna z "lepších" knih o Feng Šuej. Stručná a jednoznačná - odpovědi na otázky jsou vedeny formou dialogu. Kniha není ideální pro úplného nováčka, jde spíše o opakovací a "rozšiřující" cvičení pro "znalé" praktiky. Kniha se rychle čte a je poučná i pro "profíky" z oboru. :) Já sama jsem se konečně dozvěděla jak napravit fenomén "zlých energií" z rozbitého zrcadla. Velkou nevýhodou je však "zjednodušující" přístup ... bez analýzy "osobních" elementů a bez zakomponování časového hlediska jde zas a znovu pouze o "zprůměrovaný" (i když vyvážený) výstup ... ach jo.

Autorovy knížky

Selena Summers
australská
2014  68%Feng-šuej rychle a prakticky

Kniha Feng-šuej rychle a prakticky je v

Přečtených21x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce16x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x