Stříbrná křídla

Stříbrná křídla https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452881/bmid_stribrna-kridla-eul-452881.jpg 3 187 50

Faye série

< 2. díl

Pokračování úspěšného románu Zlatá klec, drama o zradě, pokání a sesterství. Kniha je volným pokračováním románu Zlatá klec. Fayin bývalý manžel je ve vězení, její společnost slaví úspěch a ona začíná nový život . Pro některé je ale stále trnem v oku a nehodlají jen tak nečinně stát. Jedině s pomocí skupiny vybraných žen může naplánovat odvetný útok a zachránit tak sebe, své milované i svůj majetek.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Thrillery

Vydáno: , Metafora
Originální název:

Vingar av silver , 2020


více info...

Přidat komentář

Jančislava
22.11.2023 3 z 5

Druhý díl mi už přišel trošku zbytečný. Styl psaní je jednoduchý, což mi v určitých ohledech vyhovuje a šla jsem s tím do toho. Děj druhého dílu mi přišel nudnejsi a svým způsobem naivnejsi. Kapitoly s Davidem, který mi lezl na nervy hned jak se objevil, mě nebavily. Konec knihy nekomplikovany, za což jsem byla ráda. Celkově kniha neurazí ani nenadchne. Jestli bude i třetí díl tak ho taky ještě prelouskam, ale bojím se, že to bude postupně horší a horší.

petunkav
06.10.2023 4 z 5

Pocity mám rozporuplné.
Kniha čtivá, svižná, ale..... Od půlky pak už dost předvídatelné. Jako vyloženě špatné to není, spíš takové "laciné".
No třetí díl asi zkusím též.... - nerada nechávám nedočteno.
Ale detektivky píše Camilla mnohem mnohem lepší.


March
09.07.2023 3 z 5

Přečetla jsem první díl, tak jsem musela i druhý. Četlo se to skvěle, děj měl spád, žádný moudra od toho nečekat:-) Jak psala Jiho226, naprostý souhlas. Ale Camilly styl psaní můžu, takže určitě pokud bude 3.dil, jakože závěr se tak nabízel, tak si asi přečtu. Ale stejně mě Camilla baví více když píše ty detektivky.

Jiho226
26.03.2023 3 z 5

Čtivá kniha to je,zvládla jsem ji poměrně rychle a musím přiznat,že jsem se vždy těšila,až budu se čtením pokračovat, ale celý příběh mi připomínal ,,béčkový thriller na televizi Prima love. Ženská pomsta s happy endem,včetně potrestání proradného Davida, který mi byl pro svou ,,dokonalost podezřelý od chvíle,kdy vstoupil do děje.

malen
07.03.2023 2 z 5

Tak tohle bylo hodně přitažené za vlasy, mě tedy zklamalo. Snad jen ten příběh z minulosti, tam jsem byla zvědavá, jak to celé bylo. Ale všichni muži přes kopírák špatní a ženy se s tím vypořádají takto ? Za mě tedy ztracený čas nad knihou.

LadyCarousel
24.11.2022 3 z 5

Příběh z minulosti se mi líbil, příběh z přítomnosti... No celé mi to přišlo takové těžkopádné, těžko uvěřitelné, ale dobře, to je asi jen můj subjektivní pohled. Ale nepochopila jsem, jak to chtěla udělat s tím Davidem. Jeho jsem tedy odhadla až po tom prvním upozornění Ylvy. No, je jasné, že další kniha asi bude a asi si jí teda přečtu, ale už jen proto, že mě zajímá, co autorka zase vymyslí.

Toňula
10.07.2022 3 z 5

Nebylo to špatné - čtivé, i napínavé, ale hlouběji nezasahuje..

Capkomi
23.04.2022 4 z 5

Oproti prvnímu dílu slabší, ale stále platí, že se mi to dobře četlo a mělo to spád. Občas tam byly velké nepravděpodobné náhody. Nedoporučuji to číst samostatně.

Zunka616
12.01.2022

Četla jsem první díl tak jsem musela mít i tuhle četla se sama i když první byla lepší ale není k zahození

Vevericka.eva
21.12.2021 3 z 5

(SPOILER) Tak jim to holky zase natřely. Čtivé, napínavé, ale dalo se čekat, jak to skončí. Co je David zač jsem tušila od té chvíle, co se objevil. Člověk by čekal, že se Fay už poučila... no tak ne, hodíme tam další podraz, 2x sex ve třech, vraždu a bude to, další kniha na světě. A ještě umetená cestička ke třetí.

čef
15.12.2021 3 z 5

Hodně textu z této knihy je věnováno pochlastávání po barech, oblékání a souloži. Ostatní je jakž takž napínavý příběh o tom, jak jsou chlapi zlotřilí a nesahají ženám ani po kotníky. Sice se jakoby jedná o záchranu kosmetické firmy, ale o to jde až v poslední řadě. Hlavně se radostně tetelíme z toho, jak zatrhnout bílému muži jeho zvrácené choutky. No, nepřečti si to!

Buchtičkajani
24.10.2021 3 z 5

Po přečtení prvního dílu, jsem se těšila na pokračování. Pro mě, ale zklamání. Podobný scénář, Faye se opět naivně zamiluje a pak se msti. Chvíli naivní a pak chladnokrevná vražedkyně. Žádné napětí,lehké drama s erotickými prvky.

magic11
23.10.2021 2 z 5

První Faye byla sympatická, téhle jsem moc fandit nemohla. Byla to slabota

lucakuca
22.09.2021 3 z 5

O my ženy, my jsme ale mršky podšité! Olizujeme se mlsně, jako když kanár zblajzne kočku, pak si muže namažem na chleba a všechno nám projde! Jsme krásné, jsme chytré, jsme dravé! O my se máme - vy mužní padavkové!

martinaandulka
20.09.2021 4 z 5

Kniha se mi četla svižně,čekala jsem jak to bude pokračovat a kdo v tomto díle vyhraje... .Paní spisovatelka píše jiným stylem než v první serii,která byla prostě super,tato serie je pěkná červená knihovna s erotikou.

Simstr
13.09.2021 2 z 5

na PANÍ SPISOVATELKU Camillu Läckberg dost slabé. Vše předvídatelné, žádné napětí, ach jo...

Mia07
10.08.2021 3 z 5

Určitě série Erika byla lepší. Tohle se taky dobře čte, ale taková červená knihovna. Na jednu stranu člověk Fay fandí, na druhou zase zabíjí nepřátele na počkání a bez trestu. Příběh z dětství či dospívání Matildy byl zajímavým rozptýlením. Uvidíme, pokračováni evidentně bude. Tak se necháme překvapit.

Renca.ch
27.06.2021 2 z 5

Kniha se dobře četla,ale nic nového,kniha navazuje na předchozí díl a motiv a děj se opakuje...Začátek knihy připominá porno a červenou knihovnu, hlavní hrdinka je buď neskutečně naivní nebo zas přehnaně podezřívavá, postavy charakterově nevykreslené a ploché. Předchozí tvorba od autorky se mi líbila víc.

Sejna1955
16.06.2021 2 z 5

Vcelku očekáváné pokračování Zlaté klece, kde od samýho začátku bylo jasno, jaká bude zápletka a jak to dopadne. Podle konce knihy soudím, že bude následovat třetí pokračování.

martin3554
08.06.2021 4 z 5

Pokračování Zlaté klece, Faya si užívá, dcera Julienne s babičkou jsou v bezpečí v Itálii, opouští je jen kvůli své firmě a také sexuálním uspokojení. Připravuje se na velkou expanzi do USA, když zjistí, že někdo skupuje akcie její společnosti Prestige, do toho se podaří jejímu manželovi Jackovi utéct z transportu do jiné věznice. Druhá část knihy se věnuje dívce Matildě, o jejím dospívání, zneužívání a smrti několika osob v jejím blízkosti..oproti prvnímu dílu, je pokračování hodně plný násilí a sexu..