Fantom opery

Fantom opery https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502911/bmid_fantom-opery-05E-502911.jpg 5 2 2

Autorská adaptace světové četby. Vyprávění pln strachu, lásky a napětí. Autor vypráví romantický příběh krásné zpěvačky a jejích dvou ctitelů, z nichž jeden je tajemným fantomem Opery, upoutá čtenáře barvitým vylíčením prostředí pařížské Velké opery s jejími galapředstaveními, plesy a tajemným zákulisím. Pro čtenáře 8+... celý text

Přidat komentář

Dela90
15.04.2023 5 z 5

Fantom opery, příběh plný strachu, lásky a napětí. Jak se krásná zpěvačka zamiluje, ale má dva ctitele. Pařížská Velká opera vtáhne čtenáře do víru dění .

Kdo by neznal slavného a tajemného Fantoma opery. Doteď si pamatuju, jak jsem byla v Praze na muzikále. Miluju ty písničky, ten příběh a tohle byl nádherný návrat s překrásnými ilustracemi.

Je to sice zkrácená verze, ale jedná se o edici Povinnou četbu - škoda, že něco podobného nebylo, když jsem před x lety maturovala.

Rozhodně musím sehnat ještě Romea a Julii, Tři mušketýry nebo Drákulu.
Doporučuju přečíst ať už jako povinnou četbu nebo jako příjemnou jednohubku, oddechovku.

Knihomolka97
06.04.2023 5 z 5

Fantoma Opery miluju! Film jsem viděla několikrát a dvakrát jsem byla i na muzikálu (klidně bych šla zase). Na toto vydání jsem narazila úplnou náhodou a neodolala jsem. Je to čtení pro mladší čtenáře, ale i mně, jakožto dospělákovi se zpracování moc líbí. Krásné ilustrace.