Skandální noc

Skandální noc https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43380/bmid_fairleighovy-sestry-skandalni-noc-QRs-43380.jpg 4 199 28

Fairleighovy sestry série

< 2. díl

Společenská etiketa nikdy nebyla Carlottinou silnou stránkou: mladá půvabná šlechtična se často dostávala do situací, ve kterých by ostatní dámy přinejmenším zrudly. Výjimkou nebyl ani večer, kdy měla být slavnostně uvedena mezi londýnskou smetánku. Čekání na onen velkolepý okamžik si chtěla zkrátit tím, že nakoukne do oken vedlejší rezidence, kterou obýval muž přezdívaný Vraždící markýz. Carlotta věděla, že ten člověk má zřejmě na svědomí lidské životy, ale nakonec v ní převážilo rozhodnutí, že letmý pohled do markýzovy tváře jí nemůže ublížit… Osud však chtěl, aby nevinné dobrodružství skončilo naprostým skandálem. Markýz totiž považoval Carlottu za profesionální společnici, kterou mu posílá přítel na rozptýlení, a proto půvabnou dívku vášnivě políbil - bohužel před zraky všech shromážděných hostů. Carlotta pochopila, že z této prekérní situace se dostane jedině tím, že nabídne markýzovi sňatek. Její nabídka je přijata a Carlottě tak začíná zcela nový život. Má se stát manželkou muže, jehož minulost je opředena temnými mýty a v jehož očích sálá vášeň. Podaří se jí odhalit manželovo tajemství dřív, než podlehne touze, která se jí po jeho boku rozhořela v srdci?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

One night of scandal , 2003


více info...

Přidat komentář

petulkapeta
07.11.2023 5 z 5

,,Nikdy neni pozdě, když mate někoho kdo vám věří. "
Tohle dobrodružství s duchem minulosti jsem nečekala, ale o to víc byl příběh tajemný. To co Lotta velka milovnice koťatek dokazala se srdcem markyze to ani on sam nečekal...

illca2
20.02.2021 2 z 5

V tomto příběhu mi stejně něco chybělo... Přeskakovala jsem stránky.. Jen je konci to za něco stalo.. Ale určitě knížka neurazí...


vcielka
11.02.2021 3 z 5

Vadilo mi, ze medzi hlavnymi hrdinami dochadzalo malokedy k interakciam. Vacsinu casu boli od seba. Potom aj ta laska medzi nimi mi nakoniec pride ako lusknutim prstov. Ned sa mi ako postava zacinal casom viac pacit, nez hlavny hrdina, co je dost smutne. A aj ten cely pribeh taky nijaky. Tie listy co po prijazde do Cornwallu pisala svojim pribuznym boli datovane maj az jun. Zaujimave je, ze z Cornwallu odchadzala v maji. Potom nechapem, ako mohli byt datovane z juna. Autorka na zaciatku tymi listami chcela ukazat, ako bezi cas a nakoniec ho usekla. Neviem no, akoby si velmi ten pribeh po sebe ani neprecitala. Hrdina ani hrdinka ma neoslovili. Celkom som sa tesila, kedy to konecne docitam

luci2
16.06.2020 5 z 5

Krásný dojemný příběh, u kterého jsem ronila slzy jako želva. I když ho nezařadím úplně mezi top. Má k tomu však hodně blízko a já se k němu určitě vrátím! Byl krásný a určitě stojí za to si ho precist.

radus
05.04.2020 5 z 5

Po této knížce jsem sáhla z toho důvodu, že jsou knihovny kvůli nouzovému stavu zavřené a já tak můžu oprášit starší kousky ze své knihovny. Určitě to nebyla chyba, knížka se mi líbila, byla jak romantická, tak veselá, dobře se četla.

Kudík
01.03.2020 4 z 5

Carlotta alias Lotka od prvního dílu vyrostla a relativně zmoudřela. Její opakovaný úvod do společnosti byl zábavný, hlavně co se krále týkalo. Pár překvapení se v ději taky najde vč. mystična.

lucie.dc
23.01.2020 2 z 5

Nu, nemohla jsem se nejak vubec zacist, u jinych knizek ani neposloucham, kdyz na me nekdo mluvi, ale tady to nefungovalo. Obcas jsem se sice zasmala, ale hodne jsem preskakovala pasaze, po dlouhe dobe kniha, u ktere jsem si rikala "at uz ji konecne doctu." Medeiros ma mnohem propracovanejsi a lepsi knizky. K teto se vedome znovu urcite nevratim.

petraj30
14.08.2019 3 z 5

První díl se mi líbil o něco víc, a řekla bych, že to nebylo ani pokračování, bylo to takové temné a záhadné. Nebylo to vyloženě špatné, ale ke knize se zřejmě nevrátím

Lembac
23.07.2018 4 z 5

Druhý díl série má úplně jinou atmosféru než díl první. Je temnější a vážnější. Zprvu jsem měla strach z toho, že Lotka bude pokračovat ve vyvádění stejných skopičin, jako když jí bylo deset let a stane se z ní hysterický diblík. Naštěstí tomu tak není! Okolnosti totiž donutí milou Lotku poměrně rychle dospět v rozumnou mladou ženu, která převezme do svých rukou zodpovědnost nejen za sebe, ale i za lidi jí blízké. Trochu výhrady mám snad jen k Haydenovu zdrženlivému chování vůči Lotce. Trvalo celou věčnost, než zjistil, co za poklad mu jedna skandální noc přívala do náruče.
Knížka se četla dobře. Není moc dlouhá, takže se dá zvládnout za jedno volné odpoledne.

DUNIKO
25.05.2018 5 z 5

Musím se přiznat že jsem ji četla na dvakrát z prvu mi přišla dost nudná pak za nějaký čas jsem se k ní vrátila a musím říct že je dost vydařená,tajemná romantická.Postava Allgry skvělá.Hayden úžasný a u Lotky bylo vidět jak se časem stává dospělejší.Moc pěkné.Oba díly měli něco svého výjimečného.

Domca94
15.01.2018

K této knize se hrozně ráda vracím. Lotka bude vždycky patřit mezi moje nejoblíbenější literární postavy. Zároveň Cornwall. Teresa Mederois je postě skvělá autorka, která vás svým stylem chytne hned na první stránce a pustí vás až v momentě, kdy knihu dočítáte.

lenka9778
11.01.2018 5 z 5

Knížka se krásně četla. Absolutně nechápu, proč jsem ji poslední týdny odkládala "na později". Hlavní hrdina mi byl sympatický a líbila se mi zápletka s přítomnost dítěte. Hlavní hrdinka ze začátku nic moc ale nakonec na svůj věk se z ní stala úžasná máma. Určitě po knížce zase sáhnu a jisté pasáže si s chutí opět přečtu. Jediná výtka je k začátku knihy. Děj byl na můj vkus příliš zrychléný. Také bych dala určitě první erotickou scénu někam blíž po svatbě, taklhle mi její absence chyběla.

Da7nd1
03.02.2017

Chtělo to ještě pokračování o hlavních hrdinech, za mě 4 hvězdičky

ptavichripkaa
04.10.2016 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Neřekla bych, že je horší než první díl o Lauře. Tajemno mi nevadilo. Za mě 5*

Barbora H
31.01.2016 4 z 5

Četla se dobře, nudná nebyla, zajímavý příběh, i když smutný... a to tajemno bylo přehnané...

havrmoni
02.06.2015 4 z 5

První díl se mi líbil o trochu víc,ale tenhle taky nebyl špatný. Romantika s trochou tajemna nic víc nic míň .☺

SindyEM
03.04.2015 4 z 5

Autorka píše neuveriteľne krásne a pútavo. Moja druhá kniha od Teresy Medeiros, a som si istá, že nie posledná. Romantika, láska, trocha erotiky, strhujúci dej...hviezdičku som ubrala len kvôli prehnanej nadprirodzenosti. Ducharská tematika ma vždy fascinovala, a lákala, takže mi v príbehu absolútne nevadila, ba naopak, len pridávala knihe tú správnu atmosféru. Ale pri posledných dvoch stretnutiach s "duchom" podľa mňa autorka upustila uzdu fantázii až príliš...

zp87
15.12.2014 4 z 5

Tak vidím, že máme se čtenářkou "malazluta" přesně opačný názor :)

Druhý díl série se mi ani zdaleka nelíbil tak, jako první. Lotka mi tady neseděla tak, jako v prvním díle, kde byla ještě malý uličnický spratek. Tady je to mladá dáma s duší uličnického spratka. Nebavila mě tu.
Bavil mě její manžel - "Vraždící markýz". Určitě nic neprozradím, když napíšu, že nic není jak vypadá. To je asi jasné. Ovšem celý příběh byl takový unylejší, vtipu měl méně, než je u dobrých Medeirosiných knih zvykem - zato měl navíc prvky tajemna. To mi tady ale nesedělo - to nadpřirozeno a existence něčeho mezi nebem a zemí... Přiznám se, že jsem se těšila, kdy v příběhu padne zmínka o Lauře a Sterlingovi - hlavních hrdinech Nezapomenutelného polibku - prvního dílu.

Dávám 4 hvězdičky, ale vidím to spíš na 3,5*. Nevím nevím, jestli si tento druhý díl ještě někdy přečtu. Ten první ale určitě ano.

malazluta
24.01.2014 4 z 5

V Nezapomenutelném polibku jsem postavu Lotky neměla zrovna v lásce, ale tento první díl série mi celkově k srdci nepřirostl. O to větší překvapení je pro mě toto pokračování a příběh Lotky a Haydena. Opravdu jsem se bavila, líbila se mi temnější atmosféra s trochou tajemna. Určitě se k této knize někdy vrátím.

gabca007
23.09.2013 5 z 5

Tak tahle kniha je opravdu povedená. Začala jsem a už jsem se od ní nemohla odtrhnout. A i když je samozřejmě romantická, tak jsem se u ní nasmála jako už dlouho ne. Postavy jsou všechny moc sympatické a děj má spád.