Energie země

Energie země https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/102041/energie-zeme-102041.jpg 4 5 2

Kniha je pokračováním titulu "Přírodní magie" od téhož autora. Uvádí další techniky přírodní magie. Přibližuje svět tajemných sil, vycházejících ze systému čtyř živlů: ohně, vzduchu, vody a země, které se lidé snažili od pradávna ovládnout. K tomu používali řadu médií z přírodního prostředí: kameny, hvězdy, sníh, svíčky atd..... celý text

Vydáno: , Vodnář
více info...

Přidat komentář

cernydrak
19.10.2018 4 z 5

Tato kniha je úžasná, ale raději mám vydání od GRADY.

fvalek
19.10.2018 3 z 5

Cunninghamovy knihy jsou příšerně strohé, i když tuhle zachraňuje to, že je specializovaná přímo na energie země, takže se Scott více rozepsal. Musím pochválit, že kromě teoretických informací, které v tomhle magicko-ezoterickém odvětví bývají silně nepodložené a "nedokázatelné", se věnuje i praktickému popisu rituálů a magie. Další velké plus je, že kromě samotných energií země, což asi každého jako první napadnou živly, se věnuje i dalším tématům a přírodě celkově, jako třeba kamenům, bylinkám apod.

Bohužel musím podotknout, že Scott Cunningham nepatří mezi nejlepší autory. Jak píši výše, na jednu stranu je velmi strohý a na druhou stranu jsou jeho názory dost pochybné... Můžu doporučit si ke každému dílu od Cunninghama přečíst i stejné téma od někoho jiného a informace porovnat, nebo alespoň s internetem, protože nedokáži říci proč, ale Cunningham na mě v tomhle doopravdy nepůsobí dobře.


Kniha Energie země je v

Přečtených9x
Knihotéce9x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x