Encyklopedie zahradničení

Encyklopedie zahradničení https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/114871/encyklopedie-zahradniceni-114871.jpg 5 3 2

Podrobný praktický průvodce tvorbou zahrady a pěstováním okrasných i užitkových rostlin, nejobsáhlejší zdroj informací pro amatérské i profesionální zahradníky. Plánování, zakládání a ošetřování zahrady. Výběr a pěstování všech skupin okrasných rostlin, bylinek, ovoce a zeleniny. Kaktusy a jiné sukulenty. Zahrada v bytě, nádobové zahrádky, vodní prvky, trávníky. Zásady množení rostlin. Řez a tvarování stromů a keřů. Zahradní techniky a postupy, přehled nářadí a vybavení. Škůdci a choroby rostlin, podnebí, půdy a hnojiva. Skleníky, pařeniště, zahradní chatky, cesty a terasy. Klasické i nejnovější přístupy k zahradničení, aktuální výběr rostlin. ... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Zahrada

Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

RHS encyclopedie of gardening


více info...

Přidat komentář

Sidonka3
08.11.2021 5 z 5

Jedna z nejlepších, neucelenějších a nejhezčích encyklopedií o zahradě, kterou znám. Je plná praktických základních rad a zodpoví snad vše, co potřebuju zodpovědět, je přehledně uspořádaná, text srozumitelný a dostatečný. Má víc než 3000 fotografií (některé až berou dech), hodně praktických ilustrací a stovky postupů krok za krokem. Obsah se dělí na dvě části: tvorba zahrady a péče o zahradu. Doteď nemám všech více než 700 stran dočteno, zato pokaždé, když jí otevřu a zadívám se do ní, mám z četby i pokoukání radost. Mám vydání z roku 2012 a dosud nezestárla.

elke1111
30.05.2015 5 z 5

Velmi obsáhlá encyklopedie - praktické obrázky a popisy jednotlivých činností na zahradě, ale i detaily k pěstování různých skupin rostlin.


Štítky knihy

zahrádkářství, zahradničení

Kniha Encyklopedie zahradničení je v

Přečtených5x
Knihotéce9x
Chci si koupit2x