Encyklopedie technik přežití

Encyklopedie technik přežití https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281205/bmid_encyklopedie-technik-preziti-Mu8-281205.jpg 4 8 3

Rozsáhlá encyklopedie informací o tom, jak přežít cokoli a kdekoli. Zahrnuje nejen rady a techniky, jak si poradit v extrémních klimatických podmínkách, zorientovat se v nebezpečném terénu, rozdělat oheň, získat přístřeší a najít potravu v přírodě, ale také zásady soběstačnosti a dlouhodobého přežití v domácích podmínkách – například po přírodní katastrofě nebo teroristickém útoku.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Encyklopedie
Vydáno: , Universum (ČR)
Originální název:

Ultimate survival guide


více info...

Přidat komentář

felixrr
18.10.2023 4 z 5

Kdyby kniha existovala jen tak, neměl bych důvod nedat plné hodnocení. SAS příručka jak přežít je ale o několik stupňů výš.

knižní_Káťa
25.06.2020 3 z 5

V knížce najdeme mnoho témat. Je poměrně komplexní. Ale zdá se mi, že v žádném tématu nejdou autoři příliš do hloubky, a to mě trochu zklamalo. Nicméně ač kniha cílí na základy, plusem jsou pěkné ilustrace a fotky. Kdybych měla možnost se ke knize dostat v mých dětských letech, byla bych z ní jistě nadšená.


Miro.slav
25.10.2017 4 z 5

Síce to nemá na Wisemanovu SAS príručku prežitia, ale každá snaha sa cení. Kniha je viac plná obrázkov, ilustrácií a kresieb, ako opisom samotných techník prežitia. Niekedy sa mi tie obrázky zdali až zbytočné a zbytočne veľké. Ale budiž! Kníh o prežití nikdy nie je dosť.

Štítky knihy

přežití v přírodě přežití

Autoři knihy

Chris McNab
americká, 1970

Kniha Encyklopedie technik přežití je v

Přečtených11x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce6x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x