Encyklopedie Larousse pro nejmenší

Encyklopedie Larousse pro nejmenší https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181536/bmid_encyklopedie-larousse-pro-nejmensi-181536.jpg 5 11 4

Všeobecná encyklopedie, která umožní malým dětem objevovat svět, který je obklopuje. Tematicky je rozdělena do sedmi tematických okruhů: lidské tělo, město, historie, příroda, zvířata, svět a vesmír, a každé z nich představuje srozumitelným a přitažlivým způsobem, pomocí krátkých informativních textů, přehledných piktogramů a četných názorných obrázků. Tuto knihu budete číst s dětmi znovu a znovu.... celý text

Literatura naučná Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Ľencyclopédie Larousse des petits


více info...

Přidat komentář

SonaH
04.04.2021 5 z 5

Mou dceru tahle knížka zaujala až teď v 7 letech a to tak, že si s ní zalezla a sama si ji nadšeně pročítá. Synovi jsou 3 a ještě o ni také nejeví zájem, ale stopro později bude. Mně se moc líbí, skvělá krátká vysvětlení, sama se ráda podívám a mohu doporučit.

Alizon
21.02.2018 5 z 5

Pekna kniha pro nejmensi i ty vetsi ctenare - nezahlti mnozstvim informaci (podava zakladni prehled pro nejmensi) a obsahuje spoustu obrazku (ktere si muzete s ditetem prohlizet, diskutovat o nich, hledat na tech vetsich ruzne veci atd). Stridaji se ruzne formy prezentace, nekdy je na jedne strane velky obrazek "celkova scena" s popisky a na strane druhe mensi obrazky s detaily, jindy mame napr. na jedne strane popis zvirat zijicich na pousti a na strane druhe "pribeh" jednoho z nich. Kniha je rozdelena do nekolika casti, napr. lidske telo/vyvoj cloveka, zvirata, planeta a kontinenty, dum a mesto atd. Opravdu dobry zaklad pro ty nejmensi. Dcera ma encyklopedii cca od 3 let a stale se k ni vracime (7let), ted ji bavi hlavne stranky s ukoly (napr. najdete ktera stopa patri ke kteremu zvireti) a zacina si cist sama.


katerina2651
16.02.2016 5 z 5

Moc hezká kniha plná krásných obrázků a jednoduchých příběhů, rozřazeno do několika témat. Menším dětem vyhovující tvrdší papír, který se tak snadno nepoškodí.

Bablu
21.12.2014 5 z 5

Oblíbená kniha naší dvouleté dcery, je tam spousta témat a krásné obrázky, sedíme u ní dlouho a vše prohlížíme. Nejvíc jí zajímá "výroba" dětí a dinosauři :-)

Kniha Encyklopedie Larousse pro nejmenší je v

Přečtených11x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce10x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x