Elohimové

Elohimové https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/227780/mid_elohimove-227780.jpg 5 3 3

ELOHIMOVÉ mocní andělé, pomocníci v době transformace Elohimové jsou velmi mocné bytosti s vysokou vibrací, pomáhají lidem hlavně v dobách proměn. Říká se jim také strážci světla. Jejich velkolepý účinek se rozvíjí v tělesném, emocionálním a mentálním prožívání. Omezující myšlenky, blokády a karmické jednání se snadněji rozptylují pod jejich vlivem a pak se otvírá prostor pro léčení. Stejně jako archandělé ztělesňují i elohimové boží principy. Nicméně elohimové vznikli přímo z božího paprsku a zůstali bezprostředně spojeni božím zákonem. Proto mají obrovskou transformační sílu. První podrobné dílo o úkolech, účincích a léčení, stejně jako o zkušenostech s elohimy.... celý text

Přidat komentář

Lucif
24.02.2024 4 z 5

No, určitě zajímavé, k zamyšlení, na můj vkus je to až moc dlouhé (který paprsek k čemu přesně slouží), musela jsem to přeskočit, ale zase by podle toho byl asi fajn film :) - dokumentární (k fantasy by to ještě chtělo příběh, děj). 195 stran. Až od str. 148 je jak očistit sebe, místnost atd. Resp. stačí od str. 173 (jak je zvát).

DYRKA98
27.04.2023 5 z 5

Krásná kniha, moc jsem si ji užila.


sira
08.06.2018 5 z 5

Úžasná kniha, která vás seznámí s elohimy a jejich energiemi. Neznám žádnou další knihu, která by o nich tak podrobně psala. Během četby jsem si vyzkoušela praktická doporučení a mohu potvrdit, že to opravdu funguje. A je to báječné:-)