Elementálové, duchové přírody

Elementálové, duchové přírody https://www.databazeknih.cz/img/books/92_/92516/elementalove-duchove-prirody-92516.peg 4 13 4

Nedostatečné poznání hlubokých zákonů přírody vede současného člověka k tomu, že vytváří jistou science fiction, v níž se ty nejšílenější hypotézy mísí s nevědomostí a fantazií. Tváří v tvář této fikci, která má často masku skutečnosti, se Jorge A. Livraga připojil tímto dílem ke stejnému směru, jaký následovali velcí znalci přírody: Paracelsus, Geber, Albertus Magnus... a všichni filosofové, které znali její tajemství; přináší opravdovou jiskru světla, aby nadzdvihl část závoje, jenž zahaluje svět duchů přírody. Toto dílo umožňuje čtenáři objevit svět bytostí, které nejsou "nadpřirozené", avšak mají svou vlastní úroveň existence, i když současný člověk ztratil schopnost je vnímat. Kniha ELEMENTÁLOVÉ, DUCHOVÉ PŘÍRODY nabízí základy opravdové "duchovni ekologie" a znovu odhaluje zázračný a skutečný svět, který nikdy nepřestane promlouvat k tomu, kdo mu umí naslouchat.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Nová Akropolis
Originální název:

Los espíritus elementales de la naturaleza , 1995


více info...

Přidat komentář

Guepp
31.05.2018 3 z 5

Krasne zaklady, ale bohuzel velmi strucne napsane. Asi bych ocenila, kdyby se kniha zamerila jen na nejaka temata, ktere by vice rozepsala. Ovsem obecne problematiku shrnuje dost zdarile. :)

Lutziana
17.10.2014 5 z 5

Tahle kniha je perfektním obohacením pro ty, kteří tak nějak od vždycky věřili, že les a vůbec příroda celkově je svébytným světem stojícím sama o sobě. Přečtete jí jedním dechem a budete překvapeni, jak moc mají tato stvoření společného se vznikem a chodem celého světa a jak těsné pojítko leží mezi vírou v mimozemšťany, duchy, stvořením světa a metafyzikou. J.A. Livraga mě oslovil, jako málokdo. Ač se kniha někomu může zdát jako pohádka, bude velmi překvapen, na jakých pevných (ne)vědeckých základech stojí mnohá vysvětlení existence živočichů a energií, o kterých většina z nás nemá ani potuchy, až se člověk bouchne do čela a řekne si "A ono je to vlastně tak jednoduché a dokonalé jako příroda sama".


darkmarek
16.12.2013 5 z 5

Jestli je aspoň 90 procent této knihy pravda tak je to bomba a svět je opravdu magické místo kouzelnější než Harry Potter od Rowlingové. A jestli je to vše nesmysl čemuž nevěřím tak se to aspoň hezky čte.

Sajdeman
03.10.2012 1 z 5

Pokud se vám chce věřit v trpaslíčky, víly a podobně, OK = bude se vám tato kniha líbit.
Z mého pohledu se ale jedná o celkem hezkou pohádku.
Jiná věc je číst to jako podobenství (stejně jako Bibli). Pak by se tam jiste našlo mnoho otázek, které za zamyšlení stojí. To ale nechám kovaným esoterikům :o)

Autorovy další knížky

Jorge Ángel Livraga
argentinská, 1930 - 1991
2001  74%Elementálové, duchové přírody
2002  82%Théby
2013  85%Ankor, poslední princ z Atlantidy
2014  85%Alchymista
2004  83%Möassy, pes

Kniha Elementálové, duchové přírody je v

Přečtených14x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x