Následky vášně / Škola sváděni

Následky vášně / Škola sváděni https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/331089/bmid_nasledky-vasne-skola-svadeni-1ay-331089.jpg 3 3 1

Dynastie Lassiterových série

< 3. díl >

NÁSLEDKY VÁŠNĚ Po třech měsících od jejich vášnivého setkání se Dylan Lassiter znenadání objevil v Jennině květinářství.Jenně se za ty tři měsíce obrátil svět vzhůru nohama.Zjistila totiž,že bude mít dítě,ale vzhledem k tomu,že se vždycky musela spoléhat sama na sebe,byla si jistá,že i tohle zvládne.Ovšem Dylanovi smysl pro zodpovědnost velel jednat... ŠKOLA SVÁDĚNÍ Účetní Constance má provést finanční audit kasina New Dawn.Majitele nečekaná kontrola znepokojila a John Fairweather dostal od svého strýce nečekaný pokyn,aby s nevinně vyhlížející účetní flirtoval,a když to bude třeba,tak aby ji i svedl.A John svádět umí...Kdo vyhraje hru,do které se spolu pustí?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Expecting the CEO's Child / A High Stakes Seduction , 2014


více info...

Přidat komentář

vcielka
11.05.2019 3 z 5

Následky vášne: priamočiare, neprekvapivé, nie však zlé. Nechápala som len ako každý hneď na prvý pohľad v 12t. tehotenstva mohol vedieť, že je tehotná a hlavne chlapi, ale tak budiž. Postavy boli príjemné a milé všetky do jedného a popísali sa o nich nejaké detaily, čo mi hneď vyvolávalo tušenie, že zrejme o nich už autorka napísala iný príbeh alebo sa len chystá. Takže zrejme rodinná sága. Postava hrdinu bola trochu menej vykreslená než postava hrdinky. Štýl písania jednoduchý vhodný na nenáročný oddychový večer.
Škola svádení: Páčila sa mi asi viac ako predchádzajúci príbeh. Ale len o máličko. Tiež pekná naenáročná oddychovka, tiež predvídavá od začiatku do konca. Hrdina sa mi tu viac páčil, než v predchádzajúcej poviedke, tak asi preto. Malo to sem tam nudné miesta, no nevadilo to.
Osobne v oboch mi chýbali vášnbivé emócie, ktoré som od prečítania si anotácie očakávala. Preto ma to mierne sklamalo asi. Za mňa taký priemer prípadne slabý nadpriemer.

Autoři knihy

Yvonne Lindsay
novozélandská

Kniha Následky vášně / Škola sváděni je v

Přečtených4x
Knihotéce20x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x