Dvojí život

Dvojí život https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75226/dvoji-zivot-75226.jpg 4 23 7

Román o mladé ženě, která se z ulice povznesla mezi exkluzivní prostitutky a po otřesných zkušenostech dokázala v pravou chvíli výnosného řemesla zanechat. Jako luxusní kurtizána je dívka do určité míry chráněna před špínou ulice a světem zločinu, ale stačí jediná chyba a zaplete se do riskantního vyřizování účtů mezi příslušníky podsvětí. Její sblížení s chápavým policistou jí nejen zachrání život, ale nabídne jí příležitost k normálnímu životu a lásku, kterou dosud nepoznala.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

A Double Life , 1992


více info...

Přidat komentář

lexikon_tf
19.08.2022 5 z 5

Překvapivě dobré čtení! Od knížky jsem nic nečekala, jako většinou, nechávám se vtáhnout do děje. O to víc mě příběh velmi příjemně překvapil! Knížku jsem měla půjčenou a zhltla jsem ji za dva večery. Zdá se, že jsem našla novou oblíbenou autorku!

Ersie
12.11.2018 3 z 5

Pokud hledate nanarocnou oddechovou knihu,tak tato je dobra volba. Autorka pise dobre,ctive,dej ma spad. Lehce eroticky roman,zadne vulgarity. Pribeh je naprosto nerealny,opravdu Hollywood,ale pokud nehledate zadne velke umeni,ale prijemnou oddychovku,doporucuju.


crazyslunicko
23.05.2017 4 z 5

Začátek knihy byl trošku drsnější. Mladá dívka uteče z dětského domova a šlape na ulici jako ušmudlaná prostitutka. Potom co skončí v nemocnici s rozbitým obličejem od jejího pasáka se na ní usměje štěstí v podobě starší dámy Liz, která si ji vezme pod svá křídla. Její život se otočí o 180°. Už není obyčejná prostitutka, ale luxusní callgirl, která vydělává pěkný balík peněz. Dozvídáme se, proč vlastně utekla z domova a proč je uzavřená. Vytvoří si 3 imaginární postavy, které podle potřeby střídá. Přes den obyčejná holka, v noci luxusní prostitutka a někdy si pomůže postarší paní domácí. Velice pěkný příběh.

dagsvob
24.04.2016 2 z 5

Tak trochu "made in Hollywood" - Jak šlapka ke štěstí přišla. Na oddechovku dobrý, ale není to můj šálek kávy.

Luccy78
16.05.2015 5 z 5

Přes den pracovitá asistentka v kanceláři, v noci luxusní kurtizána plnící všechna tajná přání svých bohatých zákazníků.. A když pomůže jednomu muži zákona jako tajná informátorka, třeba se jim podaří zastavit velmi rozsáhlý obchod s tvrdou pornografií a otevřít svá srdce vzájemné lásce, která dokáže zacelit i staré rány. Móóóc hezké.. :-)

Bibinky
04.09.2014

Moc se mi to líbilo od začátku dokonce :)

Michnicka
24.08.2013

Jediná kniha, kterou jsem zatím četla od této autorky a určitě s ní nekončím. Bylo to dobrý.