Tajná mise

Tajná mise https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440087/tajna-miseJEZEBf-P8Z-.jpg 3 11 3

Dvojčata Chancellorova série

1. díl >

Nečekané dilema Major Richard Chancellor přijíždí do Compton Place jako chudý učitel a vychovatel. To si myslí všichni obyvatelé zchudlého panství včetně Pandory, která jediná dbá jak o hospodářství, tak o výchovu svého mladšího bratra. Richarda však posílá do této části Anglie ministerstvo vnitra s jistým tajným posláním. Situace se nečekaně zkomplikuje, když Richard zjistí, že se do Pandory zamiloval, a ona jeho city opětuje…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Major Chancellor´s Mission , 2001


více info...

Přidat komentář

Mesačnica
06.11.2021 3 z 5

(SPOILER) Bolo to dosť naivné a ten záver veľmi narýchlo. Pandora mu odpustila príliš skoro. Trochu mi to svojou naivitou a jednoduchosťou pripomínalo štýl B. Cartland, ale v podstate mám z knihy pozitívnejšie dojmy ako negatívne.

Mi--LADA
01.05.2020 1 z 5

Není to tak špatná oddechovka. Já jen obecně hodnotím přísněji, proto dávám pouze dvě hvězdy. Mým hodnocením se nenechte odradit, na harlekýnku to není zlé.
Postavy spíše sympatické, až na jednoho jasného záporáka a budižkničemu, Pandořina bratra, ale bez něho by to byla zase větší nuda, takže i ten do příběhu patří. Za mě trošičku nevýrazná, jednodušší harlekýnka, ale existují jistě i horší.
(Třetí přečtená).


Dalmatynka
11.08.2013

Romantické, ale i trochu napínavé.