Dusty: Vráť sa domov

Dusty: Vráť sa domov https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473542/bmid_dusty-vrat-sa-domov-HC8-473542.jpg 4 27 4

Dusty série

< 3. díl >

Dusty zmizol a Paul je nútený vydať sa po jeho stopách do nevyspytateľných hôr. Vráti sa jeho priateľ domov? Čo sa to s Dustym deje? Paul svojho milovaného psieho priateľa vôbec nespoznáva: najskôr sa ženie ako šialený za autom rovno po diaľnici – a vzápätí sa začne tváriť ako kôpka nešťastia. A pritom sa na spoločné prázdniny v horách tak tešili! Žeby s tým mala čosi spoločné Anna, s ktorou sa Paul zoznámil v cukrárni? Dusty je z toho dievčaťa úplne unesený… Keď Dusty jedného dňa zmizne, nastáva dramatické pátranie, ktoré sa takmer skončí tragicky…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Příroda, zvířata , Pro děti a mládež

Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Dusty - Komm nach Hause! , 2017


více info...

Přidat komentář

E-liška2013
15.09.2023 5 z 5

(SPOILER) Moc pěkná knížka, akorát jsem se trochu lekla když spadla Anna s tátou z hory.

Ohnice13
06.09.2023 4 z 5

Tato knížka mě velmi zaujala jejím dějem, čím déle jsem jí četla, tím více jsem byla napjatá a soustředěna na čtení. Děj byl někdy více někdy méně napínavý a tak to podle mě má také být. Nejvíce mě asi zaujala část, kde Dustyho jeho lidé hledali i s jinými lidmi v horách. V této části to pro mě bylo velmi napínavé. Vybrala jsem si ji protože mám ráda psy a za mě je tato kniha jednou z nejlepších knih o psech. Tuto knihu bych si klidně ještě jednou i víckrát někdy zase přečetla.


Frida12
16.04.2020 4 z 5

Kniha se mi líbila,byla dobrá na odpočinek. Pro mě byla ale málo napínavá.

Lionis
02.01.2019 5 z 5

Krásné myslel jsem že to bude jako většina knih o psech(koupil jsem to jen z důvodu že border kolie zbožňuju a sám dvě mám a kdyby sem potom zjistil jaký skvost na papíru to je, tak by sem litoval že jsem to nekoupil).( ale to se naštěstí nestalo). Ale říkal jsem že to bylo i trochu jiné a to jen v plusech. U hodně knížek se řeší jen a jenom ten pes, jak se pes venčí, jak se vychovává,ale samozřemně tam sou také lidé jenomže nejsou tak "propracovaní", ale tady je to propojené i stou skutečnou realitou, s emocemi lidí(v tomto případě hlavně dětí) jak se skutečně někdy chovají lidé i psi. A pokud to nebude znít divně tak to bylo i trochu poučné.

Říkám za mně samé plus, plus ,plus a ještě jednou plus. Jak říkám dlouho jsem takhle dobrou, i když to je slabé slovo ÚŽASNOU knihu o psech nečetl. (Škoda že jsou jen tři díly.)