Duše zvířat a lidí

Duše zvířat a lidí https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65649/duse-zvirat-a-lidi-65649.jpg 4 12 3

Jak zvířata prožívají svůj odchod z tohoto světa? Jak k nám promlouvají po své smrti? Jak se můžeme s jejich duchem spojit? Ztráta zvířecího společníka může být velice bolestivým zážitkem. Pokud se však na smrt zvířete podíváte z duchovního hlediska, a navíc z jeho perspektivy, jak činí kniha Duše zvířat a lidí, možná svůj názor na proces umírání trochu pozměníte. Komunikátorka a lektorka kurzů komunikace se zvířaty Penelope Smith v knize rozebírá motivy jednání zvířat, i to, jakým způsobem může zvíře dovést svého člověka k vyššímu poznání, pokud mu člověk naslouchá.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Elfa
Originální název:

Animals In Spirit


více info...

Přidat komentář

gordon13
21.06.2020 3 z 5

Nevím, tak moc bych chtěla věřit tomu co autorka píše, ale necítím to tak ani po přečtení a dlouhodobém "vstřebávání". Moje malá psí kamarádka mi chybí a bolí to stále stejně, kniha mi bohužel nepomohla....

Andi
10.01.2019 4 z 5

Ahoj. Tak. Trošku jsem se musela do čtení nutit, ale to mám teď tak nějak s každou knížkou.
Je tam, podle mě, jedna nesrovnalost. Nemyslím si, že raz jsme zvířata a pak jsme lidi. Že se dokážeme takhle mezi hmotou inkarnovat do všech možných těl. Univerzum má zákony. Je blbost, abych se na příští život rozhodla být třeba stromem, lidé jsou lidé, zvířata jsou zvířata a každý máme svůj úkol.
Jinak je tam také spousta užitečných informací, takže doporučuji, ale s mrtvými zvířátky nemluvte. Ne proto, že by to nešlo, ale v jiných rovinách nejsou jen ti hodní, bůh ví, s kým byste mluvili nebo si k sobě přitáhli, pokud tomu ještě pořádně nerozumíte.


Kulhavá
07.12.2015 5 z 5

Pro mě osobně velmi skvělá kniha. Pomohla mi vyrovnat se s ochodem zvířecích přátel, po přečtení vnímám smrt jinak než dříve ačkoli jsem i dříve věřila, že smrtí nic nekončí.

Štítky knihy

duše duše zvířat

Autorovy další knížky

2010  75%Duše zvířat a lidí
1999  92%Zvířata mluví

Kniha Duše zvířat a lidí je v

Právě čtených1x
Přečtených14x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst10x
Chci si koupit6x