Duše miminek

Duše miminek https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/323213/mid_duse-miminek-K1p-323213.jpg 4 16 3

V této čtivé knize nabízí světoznámý jasnovidec a médium Walter Makichen vedení, podporu a ujištění budoucím rodičům a pomáhá jim vytvořit láskyplné a podporující prostředí pro jejich budoucí děti, které se chystají přivést na svět. Díky moudrosti a vhledům, jež získal během uplynulých dvaceti let, kdy se věnoval komunikaci s dušemi miminek, vám pomůže vyřešit problémy, jež souvisejí se založením rodiny, pomůže vám vědomě se podílet na energetickém procesu stvoření dítěte a překonat obavy a strachy z budoucí role rodiče.... celý text

Pro ženy Rodina
Vydáno: , Fontána (Dobra & Fontána)
Originální název:

Spirit Babies , 2005


více info...

Přidat komentář

Martina1725
07.04.2024 4 z 5

Určitě zajímavá kniha a škoda, že jsem ji nedostala do rukou, než jsem měla děti a porody. Ale přeci jenom trochu natřené narůžovo.

Guepp
06.04.2022 4 z 5

První část knihy autor věnuje svému životopisu. Tuto část jsem přeskočila, jelikož mě opravdu zajímal hlavně obsah. Autor vypráví jednoduše a má stále stejný scénář: vyloží nějakou svou teorii a následně jakoby její pravost podloží příběhem ze své praxe. Je mi jasné, že tato "neuchopitelná profese racionální myslí" neustále čelí nějakému prověřování.
Ovšem zde jde hlavně o otázku otevřenosti mysli a víry. Knihu opravdu nedoporučuji někomu, kdo má čistě racionální smýšlení, v ničem by mu nepřišla zajímavá.
Mně osobně přišla magická, milá a pohádková. Přečetla jsem ji za víkend. Autor se napojí na auru rodiče a vyhledá duši nenarozeného dítě, se kterou poté vede dialog. Duše s ním většinou pomocí obrazů z minulého života komunikuje a snaží se říct, proč ještě nechce nebo nemůže přijít na svět.
Kniha přináší opravdu zajímavý rozměr, který mě velmi zaujal.
V případě neplodnosti nebo jiných problémů určitě doporučuji také přečíst, může Vám pomoci se s tím psychicky lépe vypořádat.


Ophelie
09.04.2021 4 z 5

Autor knihy coby duchovní medium podává duchovní pohled na proces početí dítěte (vědomého i nevědomého). Na základě jeho komunikace s dušemi narozených i ještě nenarozených dětí nabízí budoucím i stávajícím rodičům neobvyklý pohled na zrození a početí miminka. Zabývá se ale také např. otázkou úmrtí nenarozeného dítěte, potratů apod. V knize jsou různé návody, postupy k meditacím (jak např. můžeme sami navázat spojení s duší miminka). Je to určitě zajímavá kniha, kterou lze doporučit spíše esotericky, duchovně otevřeným a smýšlejícím lidem, pragmatik, logik a spíše rozumově založený člověk v ní zalíbení asi nenajde.

Štítky knihy

duchovno meditace jasnovidectví

Autorovy knížky

Walter Makichen
americká, 1953
2016  84%Duše miminek

Kniha Duše miminek je v

Právě čtených2x
Přečtených27x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst21x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x