Zamilovaný vévoda

Zamilovaný vévoda https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252649/bmid_zamilovany-vevoda-252649.jpg 4 58 14

Duke Trilogy série

< 3. díl

Tajemství lady Charlotte je u okouzlujícího a svůdného vévody z Newarku v bezpečí… avšak její srdce je ohroženo! Skutečné jméno známé sopranistky Lottie je lady Charlotte. Nikdo neví, že žije dvojí život. Ve dne je obyčejnou plachou Charlotte, sestrou hraběte Hughese, který se ji snaží provdat. Zatímco v noci se mění v opojnou, přitažlivou tajemnou Lottie, která přivádí většinu mužů k šílenství. Avšak jediný muž, po němž Charlotte touží, je Colin Ramsey, vévoda z Newarku. Riskoval by svou pověst kvůli zpěvačce, kdyby se mu ze svých citů vyznala? Vévoda z Newarku se do Lottie na první pohled zamiloval a od té doby nevynechal žádné její představení. Po třech letech se konečně odhodlal a zeptal se, zda by se nestala jeho milenkou. Jenže Lottie – lady Charlotte – má pro něj jiný návrh: chce, aby si ji vévoda vzal za manželku. Záhy Colin zjistí, že Charlotte někdo v divadle ohrožuje. A důvodem je vzácný, nikdy nevydaný rukopis od Georga Friedricha Händela, který Charlotte vlastní. Společně vymyslí plán, jak zloděje lapit při činu. Tváří v tvář nebezpečí si oba brzy uvědomí, že jejich láska je skutečná a silná.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Duke's Indiscretion , 2007


více info...

Přidat komentář

DUNIKO
01.01.2021 4 z 5

Za mě možná nejslabší z celé série ale přesto pěkné čtení ❤️ romantické, žhavé ale i trochu nudné ale jen trochu:)ale za přečtení stojí.

Ála1968
16.05.2020 4 z 5

Vcelku moc pěkný příběh.Trochu přehnané afekty o svatební noci,asi přijít s něčím takovým za pannou,to tedy byla silná káva,ale jinak za mě super romantika.


rampapa
01.04.2020 5 z 5

Na tenhle příběh jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo. Knihu velmi doporučuji.

milena8281
15.03.2020 5 z 5

Harlequinská romance přesně podle mého gusta, oddychové čtení, skrznaskrz růžové a zamilované. Stačí vypnout mozek a vzdychat ;)

kacenka6144
20.02.2020 4 z 5

Poslední knížka téhle série - nechci říct, že nejslabší, ale dlouho jsem se srovnávala s postavou Charlotte-Lottie. Chápu, že správná ženská neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane, ale všeho moc škodí. V obou předchozích dílech byla součástí děje i malá detektivní zápletka, tady je to jen okrajová záležitost s předvídatelným rozuzlením. Ale pokud si chce někdo vyčistit hlavu u pohodové oddechovky a nečeká žádná filozofická moudra, tak tahle knížka splní jeho očekávání.

LivN
29.01.2018 2 z 5

Nebyla tak dobrá jako Hříšný vévoda,ale dala se přečíst. Taková oddychová knížka nic pro ty co maji rádi vzrušení.

Kiwicatko
06.10.2017 3 z 5

Prijemna oddechovka :-)

munka
11.07.2017 4 z 5

Pekná oddychovka na letné večery. Romantika, trochu napätia, parádny koniec.

michaela8804
09.12.2016 4 z 5

Ashworth je dobrá autorka a historické romány fakt umí. Líbilo se mi to, příběh zajímavý, hrdinové také.

havrmoni
04.10.2016 4 z 5

 Charlotte-Lottie, jako žena jsem se jí snažila pochopit a neuspěla jsem. Ona v podstatě použila Lottie proti Colinovi,aby si ji vzal a pak o svatební noci to dopadlo,tak jak to dopadlo. Jasně,že měl ubrat a být tak nějak chápavější,ale ona místo nějaké rozumné diskuze mu udělá hysterickou scénu. A pak se vlastně  o ,,tom" odmítá bavit a  mluví a chová se jak studená puritánská frigitka. Jiné pojmenovani mě nenapadlo. A vyčítat mu,že nechce jí,ale její druhé já :( no nevím.   Colin to vyjádřil jasně - Přišla jako svůdkyně,ale spát po boku manžela jí nahánělo hrůzu, moje žena není jednoduché stvoření. Colin se pokoušel být citlivější,ale já bych tu trpělivost neměla. Tohle utrpení (pro mě,jinému to vadit nemusí)  cca do půlky,než si s ní Olivia z předchozího dílu promluvila.Ani pak mi,ale nebyla sympatická. Stále jsem měla pocit,že trpí rozdvojením osobnosti.Konec byl hezký a zásluhou Colina nádherně romantický. Líbilo se mi zakončení celé série tří přatel v epilogu.

Acquenta
18.04.2016 3 z 5

Potřebovala jsem nějakou jednoduchou oddychovku. Tahle moje očekávání splnila. Sice jsem se trochu lekla, když jsem spatřila obal knihy ( vypadala jako hloupá červená knihovna ) , ale výsledek mě překvapil. Pěkné čtení :-)

ariel platto
17.01.2016 5 z 5

Knihu jsem si půjčila v knihovně a velice mile mě překvapila :)

maryzka
27.09.2015 3 z 5

Příjemná oddychovka u kafíčka. Jinak z knihy vychází,že se moc dvojí život nedá hrát především v 18.století.

mac.martina
03.09.2015 5 z 5

v tehle knizce se mi libilo jak vevoda musel prijit na to jaka je hlavni hrdinka vlastne zena, co se ji libi, jaka je dopravdy a jak se k ni ma vlastne chovat kdyz ma vlastne dve osobnosti. a vsechno to zacalo pokazenou svatebni noci, chlapy holt nekdy nemysli zrovna hlavou a neuvedumuji si co my zeny vlastne chceme :-)