Dukanova dieta 2014 s novými recepty i pro vegetariány

Dukanova dieta 2014 s novými recepty i pro vegetariány https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209862/mid_dukanova-dieta-2014-s-novymi-recept-j4M-209862.jpg 3 7 1

Více než 25 milionů osob na celém světě trvale zhublo díky Dukanově dietě. Čtrnáct let neustálé výměny zkušeností s dietáři umožnilo dr. Pierru Dukanovi metodu neustále propracovávat a zdokonalovat. Dukanova dieta s novými recepty i pro vegetariány vás jasně a poučeně provede 4 fázemi (útočnou, střídavou, konsolidační a stabilizační). V knize nalezete poslední zdokonalení metody: • Konsolidační fáze je rozdělená do dvou částí. • Nutriční schodiště o šesti stupních pomáhá jasně zařadit každou potravinu podle významu, který má pro udržení správné váhy. • Soustavu čtyř okamžitých odstupňovaných nápravných kroků pro případné opětné váhové přírůstky. • Týdenní jídelníčky, přepracované a přizpůsobené pro každou fázi. • Revoluční potravinu podporující hubnutí: těstoviny z konjaku neobsahující žádné kalorie. • Jednoduché a účinné cviky s ilustračními fotografiemi. Pochopitelně nezůstalo opomenuto nic z toho, co přineslo Dukanově dietě úspěch: potěšení z jídla, jedinečné, jmenovitě vegetariánské recepty, okamžité a trvalé výsledky, absence hladu a frustrace, „lékařsky předepsaná fyzická aktivita“, smlouva o krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé stabilizaci – a především největší a rozhodující pomoc: koučování po internetu.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Noxi
Originální název:

Méthode Dukan illustrée , 2012


více info...

Přidat komentář

Morsie
29.07.2014 4 z 5

No, nemyslete si, nejsem žádný dietářský maniak, k téhle knížce jsem se dostala jak slepá k houslím. Totiž přes svoji švagrovou. Ta má s Dukanovou dietou velkou zkušenost – a musím říct, že veskrze pozitivní!

Nicméně, tahle knížka se dostala do středu mého zájmu poté, co jsem z ní ochutnala jedno jídlo. Tak tak, švagrová mě pohostila, já byla na vrcholu blaha a ona mi pak prozradila, že je to recept z téhle kuchařky. Inu, jak jednoduché.
V každém případě jsem si knížku půjčila, protože jsem byla těmi recepty ohromená – spousta vegetariánských jídel. Nedalo se odolat.

No, ať už Dukana držíte nebo ne, tahle kuchařka, pokud rádi jíte a vaříte, se ve vaší knihovně neztratí!

Štítky knihy

hubnutí diety

Autorovy další knížky

Pierre Dukan
francouzská, 1941
2013  68%Muži to rádi oblé aneb Proč se přirozená krása stala tabu
2013  77%Dukanova dieta ve 350 receptech
2012  60%Dukanova dieta - Jak rychle a přitom trvale zhubnout
2014  60%Dukanova dieta 2014 s novými recepty i pro vegetariány

Kniha Dukanova dieta 2014 s novými recepty i pro vegetariány je v

Právě čtených1x
Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x