London Road

London Road https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259054/bmid_london-road-259054.jpg 4 1213 186

Dublin Street série

< 2. díl >

Johanna Walkerová nikdy nemyslela na seba. Nastal čas dopriať si kúsok šťastia. Žije v zajatí predsudkov, kým nestretne jeho... Johannu vníma okolie ako vypočítavú zlatokopku, ktorá sa ochotne vrhá do postele majetným chlapom a necháva sa vydržiavať. Vlastná matka ju považuje za neschopnú a žalostné je, že Jo, ako ju kamaráti oslovujú, postupne podľahne predsudkom a uverí im. Skrátka, nestojí za nič. Iba skutoční priatelia poznajú pravdu o jej nezávideniahodnom osude. Na Joiných pleciach vždy ležalo bremeno starostlivosti o rodinu, zvlášť mladšieho brata Cola. Jo pri rozhodovaní neustále prihliada na bratovu budúcnosť, dokonca aj pri výbere partnera. Nedopustí, aby jej braček dopadol v živote ako ona. Rozum však dostane košom, keď spozná Camerona MacCaba, sexi neviazaného barmana a kolegu. Príťažlivý Cam si však Jo zjavne zaškatuľkoval ako vypočítavú mrchu, a keď sa prisťahuje na London Road do bytu o poschodie nižšie, vyzerá to na poriadnu katastrofu. Ako sa jej teraz podarí ututlať zahanbujúcu pravdu o matke a potlačiť hriešne myšlienky na drzého, no atraktívneho Cama? Veď je zadaná!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Down London Road , 2013


více info...

Přidat komentář

MAU256
24.02.2024 4 z 5

Po delší době jsem se dostala k pokračování série a musím říci, že jsem stejně spokojená jako s prvním dílem. Tady je nám odkryt příběh Johanny, která se stará o svého mladšího bratra Cola a matku alkoholičku, která jí jen sráží a manipuluje s ní, a otec? Ani o jednom z nich se zmiňovat nebudu, protože takový sr.či si to nezaslouží. Její sebevědomí je díky těmto dvěma na nule, to se však změní, když jí do života vstoupí Cam, i když jejich začátek nebyl zrovna z nejrůžovějších. Trošku mi bylo líto Malcolma, protože bylo vidět, že jí má opravdu rád. Jenže lásce se prostě poručit nedá. Knížka se čte sama, už se těším na další díl.

Terezzie
13.12.2023

Krásný , čtivý erotický román, kterému nic nechybělo jen některé stránky jsem občas četla ob řádky. Za mě super oddechovka která nikoho kdo tento žánr čte , nezklame .


Pája699
23.11.2023 4 z 5

London Road..pokračování za mě dobře našlápnuté série .-)

Sice první díl se mi líbil více, ale i tak se tohle krásně četlo.

Johanna, sympatická hlavní hrdinka, se kterou se život moc nemazlil. Otec násilník, máma alkoholička....do tohoto všeho se starala s velkým nasazením a láskou o mladšího bratra. Za mě klobouk dolů.

Cam spolubydlák - soused byl jak rytíř na bílém koni. Takový zachránce všeho druhu :-) Vztah s Jahannou byl sice trošičku trnitý ze začátku, jak to bývá v těchto knihách....mě se to četlo hezky a lehce.

Pomalu, ale jistě si běžím do knihovny pro další díl

preny
22.08.2023 4 z 5

Super,sice se mi to nelíbilo tak jako první díl,ale bylo to čtivé.

Radimka
05.08.2023 1 z 5

Tak tohle je skoro odpad! O holce, která se pořád vychvalovala a v záchvatech skromnosti zase podceňovala. Kdyby to bylo na 20 stránek tak budiž, ale takhle se to skoro nedalo dočíst. Vůbec bych neřekla, že to napsala ta samá spisovatelka jako Dublin Street, který se mi líbilo.

Ira13
30.05.2023 4 z 5

1.dil se mi zdál o trošku lepší, ale hodnotim i tak 4*.

Miska9884
24.05.2023 4 z 5

Kniha stejně dobrá jako ostatní v sérii,ale trochu mi nesedělo to téma,nechat se vydržovat l,i když k tomu měla pochopitelný důvod.

Marci_Vaj
24.10.2022 4 z 5

Nebylo to vůbec špatné, ale stejně jako u prvního dílu tak i zde mi něco chybělo...možná je to tím, že už dlouho čtu jen tento typ knih, jdu na třetí a uvidím, jestli si nedám pauzu a nepřejdu na chvilku na nějakou historickou četbu, ať je změna :)
Jinak Cam byl samozřejmě k zulíbání :)

Silvisek
17.08.2022 5 z 5

Kniha se mi libila. Bylo to napinave a se stastnym koncem

Nermal
26.06.2022 5 z 5

Druhý díl série je podle mě nejlepší. Je tam méně sexu (i tak ho zbývá dost) a více příběhu a přemítání. Všechno se to krásně kloubí s láskou k partnerovi i dítěti a dobře se to čte.

Ewe291
15.06.2022 4 z 5

Lepsie ako prvy diel, aj ked to co robila Jo robila pre brata nepacilo sa mi to. Cam bol uprimny a dokazal si priznat chybu, ale co sa tykalo byvalej bol idiot, knihu som precitala raz dva a pacilo sa mi ze sa tam spominaju aj ostatny a pribudli nove postavi ale clovek si to ani neuvedomil a nestratil prehlad

ardeas
05.05.2022 3 z 5

Hmm... niečo mi tam chýbalo. K sérii som sa vratila po par rokoch, zacala ju čítať rad radom, predtym som mala precitane len 1,3 a 5. A tie mam fakt rada. Ale v tejto chronologickej linke, proste az príliš sa to podoba prvej knihe a chyba tam niečo v style "wow".
Ako presladena jednohubka s vnútornými spormi je to super.

Jessybelle
23.04.2022 5 z 5

Vypadá to na skvěle našlápnutou sérii... Romantická oddechovka s erotickým nábojem, kde více méně víte, jak to dopadne.
Příběh Jo je zajímavý, vše není takové, jak se zdá na první pohled.

petulkapeta
05.04.2022 5 z 5

Domnívám se, že když někoho opravdu poznáme, působí to problémy. Dozvíme se všechny jejich spouště cí mechanismy a emocionální tlačítka a v dobách krize je bohužel stiskneme.

Přiběh Jo a Cama, byl složitý a zamotany už od začatku. To co k sobě cítili, tu vašeň a lásku, ta byla to co je k sobě hodně tahlo.

vcielka
15.02.2022 2 z 5

Druhý diel považujem za oveľa horší, než prvý. Od polovice knihy sa to ťahá ako žuvačka. Zhruba do 3/4 knizky je vsetko skvelé a parádne bez nejakého diania. Človek si búcha hlavu o stenu, kedy sa už konečne niečo stane, lebo ak to pôjde takto ďalej, bude musieť zájsť k zubárovi, lebo tá sladkosť ich doslova pokazí. Ku koncu knihy sa konečne niečo začne diať, ale nič veľkého, pretože to vyzerá asi takto: na jednej strane príde vzťahový problém, na druhej strane sa všetko vyrieši a všetci sme opäť šťastní ako blšky. Potom príde opäť vzťahový problém a o 2 strany sa opäť vyrieši a všetci plačeme nad tonou sladkosti, ktorá sa ťahá už do konca knižky a všetci sa tešíme a mávame vlajočkami šťastia v čakárni u zubára

Blanka29
06.02.2022 5 z 5

Druhy dil serie Dublin street, zde se setkavame s kamaradkou Jocelyn Jo, ktera nema zrovna na ruzich ustlano. Z prvniho dilu si kazdy o ni urcite udelal obrazek, ale jak se rika, neni vse tak jak vypada..... Velmi povedeny druhy dil :)

Fidibus
28.12.2021 5 z 5

(SPOILER) "Někteří lidé se už s rodinou narodí, no a jiní si ji musí teprve udělat."
Tentokrát příběh Jossiny kolegyně Jo, která se jí kdysi pokusila Bradena přebrat. Ve skutečnosti je nucena se postarat o své blízké - matku alkoholičku a bratra Colea, pro něhož je vlastně matkou, a zároveň ho chrání. Ještě je ve hře násilník - otec. Jo pracuje a má vztahy s bohatými muži, aby přežili. Pak se ovšem objeví Cam a vše je jinak. Zároveň utuží přátelství s Joss. Cole dospívá a stává se jí pomalu oporou, kterou bude potřebovat. Navíc za ní přijde překvapivě další posila a všichni společně ji dokáží přesvědčit o jejích citech. "Instinktivně chráníme ty, které máme rádi. Někdy nás to nutí dělat věci, o kterých vůbec netušíme, že jsme jich schopni."
Zajímavé a dobře se čte, po 2 dílech je laťka dost vysoko! Tak vzhůru za Liv do trojky...
"Miluju tě,... Ale někdy bych tě nejradši uškrtila." - "To je oboustranný pocit, lásko."
"Je to neuvěřitelné... Vysilující... a zcela pohlcující... když jsem s tebou... tak všechno vnímám mnohem intenzivněji..."

Fallon443
07.11.2021 5 z 5

Tenhle díl jsem četla až mezi posledními, protože mě moc nepřitahovala anotace knihy, ale po přečtení si říkám, že je to asi nejlepší díl téhle série a mrzí mě, že jsem to pořád odkládala.
Jo to měla moc těžké, ale i tak se se vším zvládla dobře poprat. Za mě velmi silná a sympatická hlavní hrdinka.
Cama jsem si sice na první pohled neoblíbila, protože ze začátku se choval hnusně, ale pak jsem si ho zamilovala. kdo by taky ne? :)
Vlastně jsem si plánovala přečíst jen některé díly, ale ani jsem se nenadála a přečetla je všechny a všechny jsou úžasné. Rozhodně se k téhle sérii budu ještě mockrát vracet. Takže za mě určitě obrovské doporučení nejen téhle knihy, ale i ostatních ze série!

princesse
02.11.2021 5 z 5

Zas mě to bavilo. Skvělé čtení, výborná oddechovka, pár věcí mi lezlo na nervy, ale to k tomu patří. Určitě mrknu po dalším dílu série. Užila jsem si ...

tinka1974
02.10.2021 4 z 5

Ve své kategorii jde o hezký čtivý romantický příběh. Je to oddechovka, ale jak mi vždycky napadne, i z takovéhoto příběhu si lze hodně odnést. Tady jsou to změny, které je Jo ochotná udělat, a zážitky z Cameronova dospívání, které ho formovaly v to, co je. Doporučuji a dám si ještě jeden díl, než se zase pustím do něčeho méně romantického.