Dravec

Dravec https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274250/bmid_dravec-Prw-274250.jpg 3 12 3

S nálezem mrtvého těla mladé dívky se krásný den mění v noční můru. Vyšetřování se ujímají tři králové, jak kolegové říkají krimi nálním inspektorům Čemusovi, Plevákovi a Justovi. Podezřelých je více než dost a najít mezi nimi pachatele není snadné. Elitním kriminalistům navíc komplikuje práci i děravá legislativa…

Přidat komentář

jarin58
18.04.2024 1 z 5

Slabota.Marné čekání na toho Dravce.

jprst
09.04.2020 3 z 5

Jedna z povedenějších autorových knih, ale zase jen lepší nadprůměr. Prostě něco, co kdybych nepřečetl, tak bych o nic nepřišel.


čef
05.05.2019 4 z 5

„I ty, Brute?“ Další z nekonečné řady děl dnešních umělců, plných homo vztahů, bych od takového života znalého kozáka nečekal. Rovněž se mi zdá, že se v tomto díle oproti svým jiným, dost rozkecal. Vtipné ale dlouhé výslechy, ironické ale mnohoslovné postřehy, absurdní ale několikastránkové scény plné humoru krimi příběhu napětí a spádu určitě nepřidávají. No, dejme tomu – možná to má být originalita. Hodně čtenářů však bude jistě tímto stylem trochu iritováno, přehledné to tedy příliš není, zvláště, když přidáme všechny ty davy jmen podezřelých i vyšetřovatelů. Asi je to román pro opravdové unuděné znalce, kteří chtějí něco dost odlišného, podobně jako gurmáni nadívaného páva. Já tedy znalec nejsem, ani jsem moc nepochopil, kdo že je ten Dravec.