Dračí úlet

Dračí úlet https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/301468/bmid_draci-ulet-4D1-301468.jpg 3 4 3

Časy v království zvaném Middletown se změnily. Nic už nebude jako dřív, dokud se čaroděj Wogard neuráčí pořádně čarovat nebo král Filomen nezačne konečně jednat. Královská idylka byla nádherná, ale děsně nudná. A pak přišel princ Coren a krále té nemožné nudy zbavil svou pouhou přítomností. Jedna královská dcera je v rychlém sledu událostí (ne)unesená drakem, což si sama vydupe. Druhá si vyrazí zuby na schodech a neumí se chovat. Královna omdlívá, kdy se jí zachce, aniž by způsobně čekala, jestli ji někdo chytí. A čeká se jen na jedno – na hrdinu, který nastolí řád a pořádek dřív, než někdo přijde k újmě. Nebo se bez varování vysvleče úplně donaha. Úplně! Fakt se budete bavit!... celý text

Přidat komentář

simca9342
19.10.2023 5 z 5

Žil byl jeden král a spolu s královnou měli dvě dcery. Byly už ve věku na vdávání a rodiče jim vybraly budoucí ženichy.
Obě se vzbouřily po svém. Dellorey se zamilovala do královského šaška a i Solorees si odmítá vzít svého nastávajícího - prince Corena.
Drak jednu z nich dobrovolně unese, druhá způsobí vše pro to, aby se nemusela vdávat. Hrdina přijde také způsobem, který by nikdo na hradě nečekal.
Krátká a vtipná parodie na pohádku. Sice až na některé scény se zabíjením, ale to neškodí na hodnocení.

lucakuca
04.10.2020 3 z 5

Parodie na pohádky. Už obal to slibuje. Přečteno a pobavena, je to prostě příjemný úlet. :-) Rozhovor krále s královnou nad svatebním dortem jejich dcery: "Ale nebylo by lepší, kdybys ty rozinky z dortu pouze vybírala? Když do něj boříš celé ruce, trochu ho tím ničíš. Nechci ti do toho mluvit, ale zvaž to prosím."


Jaja489
13.01.2020 odpad!

Kniha je celá divná, z pokusů o vtipy bych zvracela. Například-princ vyžene dva muže, jeden se zabije o zeď a druhého přejede kočár. Nebo princezna spadne ze schodů a vyrazí si přední zuby... Zajímalo by mě pro jak staré lidi to je, starším bude připadat divné že všude létají draci a pro mladší mi přijde nevhodné že princ potkal princeznu nahou ( je to i na obrázku...) a na svatbě se oba svlékli do naha......
Určitě nikomu nedoporučuji :-(