Záhada zelené jeskyně

Záhada zelené jeskyně https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/299201/bmid_draci-srdce-5-zahada-zelene-jeskyne-a9A-299201.jpg 5 24 9

Dračí srdce (A. Galán) série

< 5. díl >

Kalovi se podaří rozluštit zprávu, kterou objevil v Kurielově chýši. Léčitel ho prosí, aby za ním okamžitě přišel do katakomb. Je to nebezpečné a mohla by to být past, ale Kale sebere odvahu a rozhodne se riskovat. Avšak jeho mise ztroskotá hned na začátku. Když se dostane do starostova hradu, chytí ho a zavřou do stejné kobky jako Kuriela! Jak se dostane ven, aby našel další semínko, a zachránil tak s kamarády a jejich draky mluvící stromy?... celý text

Dobrodružné Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Computer Press (CP Books)
Originální název:

El Arbopán , 2013


více info...

Přidat komentář

haki34
17.10.2022 4 z 5

opět pokračuje napínavý příběh Kaleho a jeho kamarádů, doplněn skvělými ilustracemi..kamarádi opět zdolávají jakoby nic poměrně svízelné situace (ono je to knížka pro děti, nutno mhouřit oči) a povede se dostat k dalšímu kouzelnému semínku. Pobaví i dospělé..

Pain
27.10.2021 5 z 5

Čteno se synem v rámci jeho tréninku čtení. :) Dítku se příběh líbil. :)


JankaV80
27.11.2020 5 z 5

Tak jako předchozí díly, i tento je plný dobrodružství. Čím víc mají děti semínek, tím víc se všechno komplikuje a hrozí jim větší nebezpečí. Někomu se nelíbí, že pátrají po semínkách a chtějí zachránit Bludný les. Kdo tomu chce zabránit? Je to Kat? A podaří se dětem i v tomto díle získat další semínko?
Syn je z celé této série nadšený, takže další díl bude určitě následovat.

Isew
07.09.2018 4 z 5

Začíná to být opravdu nebezpečné. Už to není nevinná zábava. Začíná přituhovat. I do temných kobek se náš hrdina podívá. Podaří se mu zachránit? Jak se domluví s Kurielem, když on mluvit nemůže? Podaří se jim získat další semínko? Začne Mondrago létat? Samé otázky. Kdybych si kousala nehty, tak teď by byla ta pravá příležitost. Času moc nezbývá a nepřátelé jsou v patách.

art3928
05.01.2017

Čte to můj sedmiletý syn - do teď číst moc nechtěl, ale nyní už jo a těší se na další díly. Jakmile dočte tento, prý mi ho půjčí. Asi to bude dobrá kniha.

jarynek
03.01.2017 5 z 5

Výborná série knih pro menší děti. Napínavé dobrodružství, pěkné kresby.

Knižní střípky
05.11.2016 5 z 5

Opět další výborný díl....moc se nám tato série líbí, jak mé osmileté dcerce, tak i mi - její mamince:-) ....velmi kladně hodnotím i počáteční shrnutí předchozích událostí na začátku každého nového dílu,přeci jen vycházejí s určitým časovým rozestupem a čtenář si nemusí vše pamatovat. Dneska za mnou dcerka přiběhla s novým vánočním katalogem a s očima navrch hlavy mi říká, mami, už bude i sedmý díl, ale já nevydržím na něj čekat až pod stromeček, potřebuju ho co nejdříve.... a to si myslím, že hovoří za vše:-)

cecetka
12.10.2016 5 z 5

Opet krasne napsany pribeh pro deti. Dnes jsme se synem zacali cist uz sesty dil - Pate seminko :)

JanaDor
06.07.2016 5 z 5

Příběh je opět jednoduše, ale velmi poutavě napsán. Nechybí dobrodružství, které dělá vyprávění napínavé.
Hodně se mi líbí, že je v první kapitole shrnut obsah předešlých dílů. Z toho by si mohli vzít jiní autoři příklad. Pokud čtu díly ihned, jak vyjdou, vždy musím čekat na pokračování. Takto se mi pěkně a rychle obnoví v hlavě vše, co bych měla vědět – jména hlavních hrdinů, názvy a ve zkratce co se událo. Je to skvělé a zatím jsem to nikde jinde neviděla. Chválím nejen za tento nápad, ale i za celou skvělou sérii. Já mám prostě pro ni slabost. A mám radost, že si ji oblíbili i mé děti.

Kniha Záhada zelené jeskyně je v

Přečtených29x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x