Holubičí srdce

Holubičí srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47224/holubici-srdce-47224.jpg 3 35 9

Dračí kalich série

< 3. díl

Série o Dračím kalichu 1. SRDCE LOVCE 2. SRDCE PLAMENE 3. HOLUBIČÍ SRDCE Podrobné, ale nesmírně živé vyprávění, stateční a citliví hrdinové, podmanivá zápletka. Nechybí velká míra vášně a nebezpečí a také trochu kouzel. To všechno je brilantně spojeno v první z novodobých sérií z období středověku, kterou napsala Tina St. John. Příběh začíná na palubě lodi, kdy Rand, který si veze vzácnou věc, celou polovinu kouzelného kalicha, je napaden hádejte kým - vlkodlakem, uá! Oba skončí v moři, vlkodlak to už nerozchodí a Rand málem taky ne. Moře ho nakonec vyplaví na pobřeží, kde se setkává se Serenou. Rand je posedlý touhou po pomstě, protože jakýsi Silas de Mortaine, mu kvůli klíči ke kalichu vyvraždil rodinu. Polovinu kalicha měl jen jako návnadu, aby toho prevíta (tak mě tak napadá, víte, jak vzniklo tohle slovo?) mohl zabít. Jenže půlkalich se ztratil. Rand se v pohádkovém lese zotavuje z vlkodlačích ran, které utržil, hledá kalich a zamilovává se do Sereny. Ale zlo se blíží a kruh se uzavírá (zdroj renatac.cz)... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Heart of the dove , 2005


více info...

viki77
viki77
28.09.2018 5 z 5

Hezký romantický román

kackajh
kackajh
20.07.2017 5 z 5

Krásná. Rand byl chlap jak má být a Serena se mi taky líbila, přímá milá holka. Super.
Trochu jsem se bála, že chybí 4 díl, ale vůbec to nevadí, jelikož se všechno vyřešilo na konci trojky, nevím o čem by chtěla autorka ještě psát?


nai.ivka
nai.ivka
14.06.2015 4 z 5

Knížka se trochu táhla, tak dvě třetiny byla příprava na svižný závěr, i tak dávám plný počet, je to super čtení.
Budu muset už přečtené knížky jiných autorek přehodnotit a snížit jim ohodnocení :-;

munka
munka
13.03.2015 4 z 5

Kúzla, láska, zaujímavý dej. Ani posledná kniha nesklamala.

Evaevelína
Evaevelína
28.12.2013 odpad!

ježíši to zas byl blábol za blábolem a děj ke konci rychle spláclej.Čtení se mě táhlo jak na nudly, román mi nic nedal,byla jsem ráda že jsem ho dočetla a založila do knihovny.Už nikdy více.K hodnocení budu tvrdá.

Poutnice
Poutnice
08.10.2013 5 z 5

když k historické romanci přidáte nějaké to kouzlo, je to ještě lepší čtení...nakonec přece jen číst o lásce, je taky čtení o kouzle

miruska1
miruska1
08.06.2013 5 z 5

Tretia a posledna časť pribehu o dračom kalichu. Mne sa veľmi pačila. Tak ako aj predošle dve. bola veľmi zaujimava.

Lars
Lars
18.04.2013 3 z 5

Knihu jsem si přečetla ze zvědavosti. Dílko mě osobně z části zklamalo pomalým, a pro mě až příliš zdlouhavým rozjezdem. Děj se pro mě stal působivým až ve druhé půli knihy. Ve chvíli, kdy se vše zdramatizovalo, mi řádky rychle ubíhaly. U tohoto příběhu oceňuji především legendu, která mě provázela knihou po celou dobu. Přesto jsem ohodnotila třemi hvězdami. Nebyla bych spravedlivá k ostatním knihám a autorkám, kdybych udělila knize více hvězd.

Shakespeare
Shakespeare
03.05.2012

dojemné a tajemné, někdy to utíká od tématu, ale láska si vždy najde cestu