Oči mrtvých

Oči mrtvých https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320714/mid_oci-mrtvych-Mo5-320714.png 4 70 8

Downside série

< 2. díl >

Chess Putnamová prožívá normální pracovní den – na seanci ji málem smrtelně otrávilo médium, a pak má zastavit vraždícího ducha. Jako zaměstnankyně Církve Skutečné pravdy odhaluje ty, kteří se snaží vydělat na světovém problému s poltergeisty falešnými hlášeními o výskytu duchů. Při tom odhání všechny nemrtvé, kteří opravdu touží zabíjet. V současné době má hodně práce – dostala případ týkající se jedné „celebrity“ a zároveň se ve volném čase pokouší pomoci zoufalým prostitutkám. Někdo v Downside je zabíjí opravdu ošklivým způsobem. Chess si je jistá, že fámy o tom, že je to práce ducha, jsou poněkud mimo. Aby dokázala, že má pravdu, musí jít po stopách maniaka. Navíc stojí mezi dvěma muži svého života, kteří se spolu se svými nelítostnými šéfy blíží ke katastrofickému zúčtování. Někdo se zabývá vraždami, sexem a nadpřirozenem a Chess opět stojí mezi tím vším.... celý text

Přidat komentář

marie2577
18.02.2023 3 z 5

Lepsi nez 1.dil ..nekdy mene je vice .. a tak uvidime

havrmoni
30.12.2019 4 z 5

Na to, že je hrdinka na práškách už jsem si zvykla. No ono to prostředí a vůbec osoby v příběhu nejsou tak úplně slušňáci. Že je podle mého názoru hrdinka slabá, proto dává přednost rauši místo ,aby tomu všemu čelila, to mi taky až tak nevadí. Autorka to tak vymyslela a já to tak beru. Je sice závislá, ale stále to šlo. Co mi, ale vadilo, bylo to, že se dostala do všech těch sraček právě kvůli ,,utajené " závislosti. Že se chovala jako kráva ( jinak to říci nejde) a potom absťáku.... no když už nic z toho jí nenakoplo a v podstatě jen nad tím mávla rukou, tak to spadla fakt hodně na dno. Příběh fajn, napětí a duchové bezva a už jen proto jdu do dalšího dílu.


renefer
17.01.2017 3 z 5

Líbí se mi příběh, napětí, duchové, milostný trojúhelník. Co se mi nelíbí je v hlavní roli feťačka. V prvním díle jsem si myslela, že to patří k příběhu, že prostě v této realitě řeší všichni všechno tabletkama. V tomto díle mi došlo, že smažka je jen hlavní "hrdinka" - absťák při sněhové bouři, to se fakt nedalo číst...

Sarfias
11.10.2016 5 z 5

Druhý díl mě opět nadchl. Chess musíte totiž buď milovat anebo nenávidět. Ano, je to asi trnem v oku mnoha čtenářů, že hlavní představitelka je tak trochu (více) drogově závislá. Ale proč ne? Po tom všem co prožila, po tom všem, co dělá? Jistě, cesty jak se s tím vypořádat jsou různé, ale nedělá právě tohle zase trochu jiné fantazy? Kniha se četla skoro sama a přečetla jsem ji asi za den a půl. Hlavní hrdinka je zajímavá, plná chaosu. Ale hlavní, čtivý poklad vidím v pěkně a nápaditě zpracovaném světě, náboženství a takovému tomu "pozadí" kolem děje. Věřím v to, že i poslední díl by mohl stát za to!

Janičta
04.07.2016 4 z 5

Bavilo mě to :-)
Chess není typická hrdinka, která přetéká ctnostmi... Téměř vše u ní směřuje k mít nebo nemít... v jejím případě drogy.
Občas mám při čtení pocit, že díky její závislosti se v tom autorce lépe "plave", protože díky tomu, jak často je Chess mimo, jí toho může dost utéct a ona o to pak natáhnout příběh.
Ano, Chess se v tom většinu knihy jen tak plácala, ale když šlo do tuhého, stálo to za to, ke konci se děj v knize dost zlepšil :-)
Těším se na další díl

CHESS
03.06.2016 5 z 5

Skvělé pokračování :)

orangerose
13.12.2015 5 z 5

další úžasné pokračování, plná akce, bavila mně od začátku až do konce :)

ciniminisek
24.02.2015 3 z 5

Přese vše, co nám z prvnímu dílu v tomto chybí, v sérii i autorku věřím, jelikož má nejen dobrý potenciál, ale přímo vražedný konec, který čtenáři slibuje dech beroucí pokračování. To vydá nakladatelství Fantom Print pod názvem Město duchů.

Autorovy další knížky

Stacia Kane
americká, 1977
2014  74%Smrtící duchové
2015  88%Město duchů
2014  83%Oči mrtvých

Kniha Oči mrtvých je v

Přečtených103x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených12x
Knihotéce126x
Chystám se číst34x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x