Dotek touhy

Dotek touhy https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402792/bmid_dotek-touhy-x3U-402792.jpg 4 38 12

Molly Blakeová je mladá a ambiciózní dáma. Pochází z bohaté rodiny. Je zvyklá na pozornost, přepych a svobodu. Její budoucnost se stává rázem nejasnou. Nečekaně jí zemře otec a zanechává za sebou poslední vůli. Molly získá své dědictví za podmínky, že se provdá za muže ze stejné společenské vrstvy. Molly je pobouřena a rozhodnutá vzepřít se pravidlům, ale jak se nakonec rozhodne? Provdá se, nebo si vybere život bez peněz, které tak miluje? Budou nakonec peníze silnější než láska?... celý text

Přidat komentář

romanticrocker
08.03.2024 5 z 5

Mně kniha příjemně překvapila. Jsem ráda, že nebyla celá jen o sexu a bez děje jako většina "romantických" knih současnosti, které mi přijdou skoro všechny stejné. Za mě spokojenost

laura
02.04.2023 3 z 5

Tak do poloviny mě to docela bavilo - bylo to vtipné a zajímalo mě, co se z toho vyklube. Ale nakonec to bylo takové, já nevím, laciné? Stokrát obehrané? Průhledné?

Za mě zklamání. Příběh šitý horkou jehlou, jako by autorka jen slepila kousky roztříštěné mozaiky a sem tam jí to k sobě tak úplně nepasovalo.

Věty typu: Odmlouvala jsem ji od tebe. Přeplašené oči. Co to jako bylo? Špatný překlad nebo špatná autorka?

A v neposlední řadě: to si kromě mě nikdo nevšiml, že autorka naprosto drze okopírovala scénu z filmu Deset důvodů, proč tě nenávidím? Popsala úplně stejnou scénu do posledního detailu, kterou z nám ze zmíněného filmu (a ten jsem viděla fakt mockrát, takže se rozhodně nepletu) - a nepřišlo jí to hloupé?

Příběh o touze, chtíči, intrikách, zkaženosti, drogách, zradě i lásce. O hledání sebe sama, o ztrátách, sexu a životě v luxusu.

Byl by to skvělý příběh, ale autorka to tak nějak - zabila...


evineckY
01.07.2022 4 z 5

(SPOILER) Příběh je poutavý a čte se dobře, ale....
Nechápu, když je Molly tak samostatná a ambiciosní - hraje tenis a chodí na modní přehlídky je okamžitě bez prostředků. Po smrti otce jedna dcera dostane peníze okamžitě a druhá takové podmínky...
A nejvíc mě zarazilo, když byla málem znásilněná, jak může být za pět minut nadržená.

Jurajovamaka
05.02.2021 5 z 5

Veľmi rada čítam knihy od p.Emily.Dostala som sa k tejto knihe ,no dej je taký pútavý,že som sa nemohla odpútať od nej.Keďže som taký romantik,kniha bola balzamom.Láska aj hory prenáša a tak to bolo aj v tej knihe.Hlavní hrdinovia Oliver a Mollyprechádzajú rôznymi skúškami,no nakoniec sa všetko dobre skončí.Pre mňa knihy od Emilly D.Beňovej patria medzi top.Prajem jej veľa zdravia,nevysýchajúce pero,nech jej to myslí,nech naďalej pre nás píše tie najlepšie knihy.
Odporúčam :-)

rebciatko
07.01.2021 2 z 5

na to, ako mala byť Molly veľmi ambiciózna, pobúrená, vzpurná a silná žena, na môj vkus až moc často plače už od začiatku, keď problémy ešte len začínajú... je celkom nesamostatná a povedala by som aj nepripravená na život.. čo však čakáme od rozmaznanej bohatej dcérenky, ktorá bola zvyknutá dostať všetko, na čo si zmyslí??
napriek tomu nemôžem povedať, že by ma príbeh nebavil, dej nestagnoval, stále sa tam niečo dialo, aj som sa zasmiala, aj som s Molly súcitila... keby však nebola v anotácií opísaná tak, ako je, bola by mi sympatickejšia...
a záver totálne odfláknutý...

Irmgard
24.01.2020

ubohá slátanina; jakoby to napsala tak jedenáctiletá slečna, kterou o životě dospělých a životním stylu Američanů konkrétně, informoval kočkopes domácí; to byly vyloženě vyhozené peníze

Ms.Iris
07.11.2019 5 z 5

Nadšená som. Kniha pútavá, čítala sa priam sama. Najde v nej čitatel všetko, s čím sa mladý človek v živote stretáva, od priateľstva, lásky, cez chuť erotiky až po charakterove špinavosti.
Je jedno či si bohaty ako postavy v knihe, alebo nie, no stále si len človek s citmi a pocitmi a o tom to je ;-)

jani.ruzicko
12.07.2019 4 z 5

Moje druhá knížka od této autorky =) a i tato se mi líbila. Nejedná se o nijak náročné čtení, ale děj pěkně ubíhá, postavy zajímavé a i když se ve finále chovají nemožně, tak jsou sympatické =D a hlavně jména, mi hodně připomínají jeden seriál - náhoda? =D
Jen jsem si říkala, že kdyby možná Molly jen nekecala a taky začala pracovat, nemusela by řešit, že je na nule =D
Naprostá oddechovka, co určitě neurazí =)

veveronka
04.05.2019 5 z 5

Kniha me mile prekvapila.Mela jsem obavu aby to nebylo jen o sexu,ale melo to dobry dej.

ela1972
17.03.2019 4 z 5

Kniha se mi líbila. Je oddechová, trocha láska, trocha erotiky, také napětí. Čte se jedním dechem.

keiko33
10.01.2018 3 z 5

Zaujimavy namet, citalo sa rychlo, no je vidiet, ze to pisala slovenska spisovatelka. Nebolo to zle, ale nebolo to dotiahnute. Slovenske vyrazy v americkom prostredi mi vadili. A ta financna dohoda? Milionarovi ponukla sto tisic? A on sa tvaril, ze ide o velku sumu? Skoda, ze to nebolo viac prepracovane. Mozno keby to bolo vsadene do slovenskeho prostredia, pribeh by bol viac uveritelnejsi. Obalka je sise krasna, no do pribehu mi velmi nezapada.

lenka5535
14.08.2017 5 z 5

Príjemné romantické čítanie s dávkou erotiky, na oddychové čítanie ako stvorené. Prečítaná za deň. Až mi bolo ľúto, že už som na konci knihy. Ale jednoducho sa nedalo od nej odtrhnúť :-)