Dotek mrtvého muže

Dotek mrtvého muže https://www.databazeknih.cz/img/books/81_/81898/mid_dotek-mrtveho-muze-AZM-81898.png 4 13 3

Mladý ošetřovatel koní Steve Cline, který se stal tak silným a sympatickým hrdinou v předešlé autorčině knize V nebezpečí, vyhledá otce, kterého nikdy nepoznal. Ten je trenérem plnokrevných koní na dostihovém závodišti v Marylandu. Steve se od otce dozví, že si někdo nekale pohrává s jeho koňmi, aby ovlivnil výsledky dostihů, a rozhodne se mu pomoci. Přijme v jeho stájích podřadné místo vodiče, aby mohl nerušeně přijít věci na kloub. Jeho tajná role mu navíc umožní vyzkoušet si na vlastní kůži život v zázemí a dostat se blíže k těm úžasným a nádherným zvířatům, která mají lepší povahu a srdce než ti dvounozí blázni, kteří je považují za pouhé zboží. Ehrmanová, která má pracovní zkušenosti ze sportovních stájí i hřebčínů, zaujala dalším dobrodružným příběhem, kterým vstupuje do tohoto odvážného a odhodlaného prostředí. Tento příběh začíná tam, kde Dick Francis skončil. Ve stáji.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi

Vydáno: , Olympia
Originální název:

Dead man , 2005


více info...

Přidat komentář

Katerina.Gabrie
10.03.2019 3 z 5

Chtěla jsem nějakého Francise, ale ty už mám z velké části přečtené, tak jsem sáhla po tomhle. Není to špatné, ale přijde mi to tak nějak trochu rozvleklé, někdy zbytečně až moc dlouhé a detailní popisy scén... párkrát jsem to odložila, což se mi u dobrých knížek nestává.

karimatka1
13.01.2019 5 z 5

Tenhle díl se mi líbil asi nejvíc ze všech čtyř


Marla
19.12.2015 4 z 5

Hezky jsem si početla, na knize je vidět že se autorka inspiruje Dickem Francisem. Zrovna jsem začala druhým dílem, ale první díl a další dva navazující mám slíbené od Ježíška:), tak už se těším. Knihy od této autorky se budou líbit příznivcům dostihových příběhů.

Autorovy další knížky

Kit Ehrman
americká
2006  87%V nebezpečí
2007  80%Chladný žár
2007  86%Dotek mrtvého muže
2008  84%Trojitá smyčka

Kniha Dotek mrtvého muže je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x